Huono omatunto?

Kun on niin työ- ja uraorientoitunut, kun minäkin olen(!!), niin tämä "vapaus" rassaa nyt jo hermoja. Pitää koko ajan olla tekemässä jotain, ideoida, keksiä...muuten on riittämätön olo. Yritys- ja työideoita risteilee päässä yötä myöten. Hela tiden. Jatkuvasti.

Luulen, että tämä tauko tulee kasvattamaan luonnetta (ja kiristämään mieheni hermoja) ennen kun on elokuu.

kuva:flickr.com

Asioiden tulee olla mitattavia, vertailukelpoisia, taulukoitavaa, seurattavaa, analysoitavaa, jotta voi seurata kehitystä ja tilaa. (Kaikki Exceliin?) En osaa vaan olla. Kyllä minä suorittajana asetan sekä pitkän- että lyhyen aikavälin tavoitteita. Säälittävää? Ehkä, mutta varmasti myös henkiselle minulle tarpeellista.

Listaa....
1) Pudotettava stressikymppi pois. Deadline 31.3.
2) Jaksettava juosta 10km. Deadline 31.5.
3) Käyn kuukauden ajan ohjatuilla tunneilla kuutena päivänä viikossa (kun se kortti kerta on)

Nämä kaikki on nyt ihan itseeni liittyviä, omaan fysiikkaan ja sitä kautta omaan hyvään oloon. Kyllä niitä jalompia ja hienompiakin tavoitteita saattaa olla, mutta ne ei ehkä ole niin mitattavia?
kuva: weheartit.com
Tänään aamulla kiersin tunnin lenkin, ja näin aion tehdä 4 viikon ajan joka aamu (klo 7-8). Jos tässä nyt käy niin, että tämä onnistuu, niin tätähän voi sitten jatkaa pidemmälle. Lenkkeily kirpakassa talvisäässä on ihanaa... varsinkin kun mennään kohti kevättä!

kuva: weheartit.com
Pitäisiköhän sitä kameraa alkaa kantaa mukana, niin kuin kunnon bloggaajat?

Kommentit