Entinen marjakakku nyk. nektariinikakku

Uusimmassa Ruokapirkassa oli ranskalaisen marjakakun ohje. Näytti hyvältä, joten pistin toimeksi. Alkuperäinen resepti löytyy täältä. Sieltä näkee myös miltä sen oikeasti tulisi näyttää...

Meillä oli muutama nektariini, jotka uhkaavasti näytti jäävän syömättä, joten ajattelin käyttää ne.
Eli tästä tuli sitten ranskalainen nektariinikakku.

Tässä tarvikkeet:
voita, sokeria, kananmunia, jauhoja, mantelijauhoja, leivinjauhe ja vaniljasokeri...ja ne nektariinit.

Pohja taputeltu irtopohjavuokaan. Taikina(t) lepäämään jääkaappiin n.tunniksi

Jääkaapista löytyi pala mantelimassaa, siispä...
kaulitsin siitä kiekon taikinapohjan ja nektariinien väliin.

Tunnin päästä täytin kakun, kaulitsin kannen päälle ja helahoito uuniin. 175 astetta ja 45 min.

Valmis kakku.

Nyt kakku kainaloon ja autonnokka kohti mummolaa.

Kommentit

  1. Miten tuo mantelimassa toimi siellä hedelmien alla?

    VastaaPoista
  2. Kaulitsin siitä palasta tosi ohuen kerroksen. Hyvin toimi. Vahvisti mantelin makua kakussa. Ainakin mummo ja pappa tykkäs kovasti. :)

    VastaaPoista
  3. Oi, miten herkullisen nakoinen! Ottaisin just nyt palan, ehka toisenkin...

    Mukavaa alkavaa viikkoa!
    Tibs
    shoptravelfood.blogspot.com

    VastaaPoista
  4. Voi kiitos! Hyvää se olikin, söin kyllä vain yhden palan... mies söikin sitten jo monta :)
    Kivaa viikkoa myös Sinulle!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti