Kohti ihanaa viikonloppua

Voi jee, miten tylsiä nämä kolme viime päivää ovat olleet :(

Mulla on migreeni jomottanut koko ajan otsalohkossa, ja vesi valunut silmistä. Varmaan olis pitänyt vaan maata taas pimeässä...mutta sattuu se sielläkin. Lääkkeistä puoli turtana olen sitten haahuillut ympäriinsä, yrittänyt remppailla, tai sitten lukea. Nyt alkaa pikkuhiljaa tuntua taas normaalilta.
Mulla on ollut tämä jo ihan pikkulapsesta asti, joten tiedän kyllä miten tämän kanssa eletään... mutta tylsää tämä on.


Onneksi huomenna on lauantai. Ei ole mitään sovittuna koko viikonlopuksi, joten huomisesta iltapäivästä alkaen se on pelkkää löpöttelyä, lukemista, hyvää ruokaa...niin ja lenkkeilyä!!

Kommentit

 1. Voi ällö, migreeni on ärsyttävä vaiva. Mullakin on tänään ollut..

  Mietin just, että se kyllä kans pamahtaa mitä kummallisimmista syistä. Esimerkiksi tänään: mulla oli töissä aivan järkyttävän heikottava nälkä. Kun sitten viimein pääsin tauolle ja haukkasin banaania jo kävellessäni taukotilaan, ajattelin että AH, VIIMEINKIN RUOKAA... niin kas vain, sitten iskikin migreeni!!! Siis siitä ilosta, kun sain ruokaa...

  Mulle on tullut migreeni myös ratsastustunnilla, jumpassa, petipuuhien jälkeen, parturissa, intialaisessa päähieronnassa, saunassa... yleensä silloin, kun stressi vähän helpottaa tai tekee jotain mistä kovasti nauttii (eli mikä myös rentouttaa ja vie stressiä). Joskus on aikoja, ettei viikkoihin ole mitään, sitten taas saattaa olla viikko jolloin migreeni on 3x.

  No mutta toivottavasti sun pääkivut hellittää pian! Mä muuten sain vinkiksi apteekista kokeilla lääkkeeksi sellasta poretablettia, missä on disperiiniä (tai asperiinia, en muista..) sekä kofeiinia. Tänään otin sitä 2kpl kerralla ja vältyin ainakin ihan järkyimmältä päänsäryltä. Mulle ei ole auttaneet mitkään varsinaiset migreenilääkkeet, olen kokeillut tosi montaa (neurologisedältäni olen saanut).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo, olen sanonutkin, etten toivo kenellekään migreeniä, sen verran kammottavaa se pahimmillaan on. (paitsi sellaiselle toivon migreenin yhden kerran joka vähättelee ja sanoo ettei pieni päänsärky haittaa!!)
   Mulle tulee hirveen usein korkeapaineesta, esim. kesällä kovan helteen ja talvella hirmu pakkasten aikaan...muttei aina!
   Ja tosiaan, se voi tulla ihan mistä vaan... Vaikka kuinka syö oikein ja usein, nukkuu hyvin, viettää säännöllistä elämää, käy lenkillä, venyttelee, huolehtii nestetasapainosta jne jne, niin silti se joskus tulee.
   täsmälääkkeet on, muttei nekään aina auta. yleensä niiden lisäksi ihan kylmästi yliannostelen buranaa.
   Tänään on onneksi jo hyvä päivä :)

   Poista
 2. Mullakin ihan samalla tavalla lapsesta saakka ollut migreeni... tulee kun tulee ja voi sitkeimmillään olla sen kolmekin päivää. Oon oppinut elämään sen kanssa ja onneksi se tosi harvoin tulee pahoinvoinnin kanssa, mutta on niitäkin ollut, että pää pöntössä suurinpiirtein odotellaan olon helpottumista.
  Nykyisin parhaimman avun saan, kun nappaan sekä buranan, että paratabsin samalla kertaa, varsinkin jos en ole ehtinyt estolääkettä ottamaan.
  Ja ihan sama mulla kuin Helilläkin, tulee joskus mitä kummallisemmista syistä...

  Mutta isot tsempit sulle pääsykoemateriaalin parissa :) Se on ihana tunne, kun tietää, mitä tahtoo - sillä tiedolla mennään vaikka läpi harmaan kiven... tai ainakin luetaan ties mitä tiiliskiven kokoisia opuksia :D
  Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on vaan niin kurja tauti. Tällä kertaa ei onneksi tarvinnut tyhjentää vatsan sisltöä, niin kuin toisinaan joutuu. Mikähän lie sen taas laukasi? varmaan lukuinto?? ei saisi innostua mistään? ;)
   Kiitos tsemppaamisesta, ja mukavaa viikonloppua myös sinulle :)

   Poista

Lähetä kommentti