Naistenpäivä

Torstai ja naistenpäivä, aurinkokin on paistanut koko päivän; mikäs sen mukavampaa?

Tänään minulle "välähti"; ehkä vaihdan alaa kokonaan?!? Tutkailin jo yliopiston valintakriteerejä...pitäis varmaan aloittaa lukeminen, jos meinaisi päästä syksyllä opintoja aloittamaan. Tilastojen mukaan viime vuonna haki n.800, ja sisälle otettiin vajaa 40 henkeä. Huh huh...
entinen työpöytä...voisi olla opiskelupöytäkin, vihko ja kaikki?!?

Voisihan sitä ainakin tutustua materiaaliin ja laittaa hakupaperit menemään. Katsoisi sitten lähempänä josko vielä haluttais ko alalle mennä? Houkuttaa kyllä kovin... ja vielä kun siellä luki että opiskelu on aikataulullisesti joustavaa ja suoritustavat monimuotoisia, niin tämä sopisi minulle vallan mainiosti. Kai sitä voi vaihtaa alaa tämän ikäisenä?? Onhan tässä vielä 25 vuotta uraa jäljellä...tai enemmänkin? Taidan kuulua niihin, jotka ei eläkkeelle pääse/joudukaan ;)

Tai jos perustaisi yrityksen... varmaan kaikki haaveilee kahvilan perustamisesta? Ainakin mun tuttavapiirissä on tosi monta, jotka haluais laittaa kahvilan. Ooh, siellä olisi ihania pullia jotka on leivottu sokerilla ja voilla ja hyvää kahvia. Nam ja maiskis!
tämä ihana piirakka oli jonkin kahvilan ikkunassa muistaakseni Lontoossa

Kommentit

 1. Kun hyppäsin oravanpyörästä, lähdin Avoimeen yliopistoon opiskelemaan taidehistoriaa. Kynnys Avoimeen on matala, kaikki halukkaat pääsevät opiskelemaan. Nyt olen opiskellut Avoimessa jo 1,5 vuotta enkä ole katunut.
  On ihanaa sivistää itseään ja oppia uusia asioita aikuisella iällä. Aiemmassa it-alan työssäni olin todella 'tiedän vain yhdestä asiasta maailmassa' ihminen. Nyt tiedän jo kuinka vähän tiedän, ja halua oppia uusia asioita on kova.Mahdollisesti pyrin sisään päiväyliopistoon keväällä, saa nähdä.

  VastaaPoista
 2. Jeps, avoimesta minullakin on pari approa ja yksi on vielä kesken... Siellä on mukava opiskella. Uuden oppiminen on älyttömän kivaa! Mutta nyt kutkuttaisi siirtyminen oikeaksi opiskelijaksi. Voisihan sitä kokeilla jos ovet aukeaisi ihan uudelle alalle? :)

  VastaaPoista
 3. Minunkin mielestä oma kahvila olis ihana:) eli et ole ainoa. Aika usein pyöritellään ajatusta koska Oslo on kahviloiden luvattu kaupunki!

  VastaaPoista
 4. Ollaan mun miehen kanssa tulossa (menossa) Osloon katsastamaan kahviloita vielä tämän kevään aikana. Kun niistä niin paljon kirjoitellaan. :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti