Pienokaisen ensimmäinen juhla

Pienelle kummipojalle pidettiin tänään kastejuhla. Aamulla leivoin ennen lähtöä 3 suolaista piirakkaa sekä kanelipullia juhliin. Muut tarjoamiset teki minun ihana äiti (joka on myös vauvan mummo).

2 x tomaatti-mozzarellapiirakkaa

feta-parsakaalipiirakka

ja kolmisenkymmentä kanelipullaa.

Peinokainen oli puettu samaan kastemekkoon kuin hänen isosiksonsa pari vuotta sitten. Puku on ollut myös lasten äidin päällä hänen kastetilaisuudessaan.

Me annettiin lahjaksi pieni koristepankki sekä pankkitili, jolle tallennetaan kuukausittain pieni summa rahaa, ja merkkipäivänä vähän enemmän.Tämä kortti on varmaankin söpöin mitä olen ikinä nähnyt!! Se on Virkkukoukkusen-mallistosta.

Vauvan ensimmäinen nimi on isoäidin isoisän nimi, toinen on nimi, jonka veljeni olisi halunnut itselleen pienenä, ja kolmas nimi on lapsen äidin isän nimi.

Isosisko sai kuivata pikkuveljen hiukset kasteen jälkeen (äidin pienellä avustuksella)

Oli lämmin pitää mainiota mini miekkosta sylissä koko toimituksen ajan - En muistanutkaan miten noin pieni ihmislapsi huokuu niin paljon lämpöä.

Tilaisuus oli kaunis. Pieni poika sai 4 kummia. Kummi on muuten sponsor latinaksi :). Pappi puhui todella kauniisti, ja kertoi nätisti kummien velvollisuuksista ja oikeuksista. Pikkuinen nukkui läpi koko toimituksen.

Sylikummina sain suloisen kastekimpun kotiin kaunistamaan olohuonetta.

Kommentit

  1. Lämminhenkinen tilaisuus varmasti... onnea uudelle kummitädille!
    Ja ihania herkkuja, taidankin hiipiä jääkaapille (tosin siellä ei ole mitään noin hyvännäköistä tarjolla... :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti