Tänään kaupungilla, huomenna kastejuhla

Tänään tulikin pyörittyä kaupungilla...iski pikku paniikki aamusta siitä, mitä huomenna laitan päälle kastejuhlaan. Kaapeissa kun "ei ole mitään".

Olin jo muutaman kerran käynyt kaupungilla kartoittamassa tilannetta, ja yhtenä vaihtoehtona on ollut Espritin pallomekko. Minulla ei ole mitään kuviollista vaatekaapissa. Ja ainoat siniset vaatteet, joita löytyy on vaaleansiniset kauluspaidat. Ja yhdet farkut. En ymmärrä mikä värihulluus minuun on mennyt/tullut!

Jokatapauksessa, tässä se mekko nyt on. Kuten naamasta näkee, kaupunkikierros (so väsymys) on selkeästi havaittavissa kasvoilta! Mutta mekko on mielestäni nätti!

Mekko: Esprit
Bolero: Vila
helmet: H of E
Kengät ostettu Saksasta muutama vuosi sitten

Nyt kipinkapin piirakkapohjia tekemään. Huomenna on heti aamusta paistettava muutama suolainen piirakka sekä pari pellillistä kanelipuusteja sinne juhliin.

Kommentit

 1. Ihanan mekon olet löytänyt :D Mulla sama ilmiö aina. kun tiedossa jotain vähän spesiaalia: kaappi on täynnä vaatteita, mutta ei ole mitään päällepantavaa... :)
  Ja onnea pääsykokeisiin! Uutta jännää on mukava odottaa ja suunnitella... mitä kaikkea se tuokaan tullessaan - uusia kokemuksia joka tapauksessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, tykkään itsekin mekosta. Hiukan vierastan palloja, mutta ehkä totun niihin?
   Ja kiitos tsemppaamisesta, saa nähdä miten tämän mamman käy :)

   Poista
 2. Hauska löytö tämä blogisi, jonkun toisen blogin kautta. Oli pakko kommentoida, kun samassa tekstissä kaksi tuttua asiaa.
  1)Esikoisemme (8v) juhlaherkku, jota leivotaan hänen synttäreilleen aina, on feta-pinaatti-parsakaalipiiras, jossa on myös oliiveja.
  2) Tuo mekko, en ole lainkaan pallojen ystävä, mutta tuo mekko viehätti niin, että ostin sen ensi kesän juhlia varten.

  Muuten maailmamme eroavatkin aikamoisesti. Itse olen jo todellakin 40+ (++), ensi vuonna 50v (apua), mutta lapsoset vielä pitkään koti-ikäisiä. Esikoinen ekaluokkalainen ja kuopus eskarilainen. Kolme ammattia ehdin hankkia ennen lapsia ja puolisokin on ikävä kyllä mennyt kertaalleen vaihtoon.

  Jään seuraamaan blogiasi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja kovasti tervetuloa!
   Tuo mekko on niin nätti, ja se istuu kauniisti (siis on armollinen)
   Yhtä hyvää ja rikasta elämä on, vaikka eri tahtia meneekin :)

   Poista

Lähetä kommentti