"Vaalea" tyvikasvu

Hmmm.... minulla on luonnostaan keskiruskeat hiukset joissa on punapigmenttiä jonkin verran. Aloin harmaantua kun täytin 30, aluksi ohimoilta. Sen jälkeen ne (siis harmaat!) on vaan lisääntyneet, ja nyt tämä ilmiö on koko päässä.
Nätti väri suoraan kampaamon purkeista

Valitettavasti joudun käymään kampaamossa n. neljän viikon välein. Ensimmäiset 3 viikkoa menee ihan kivasti, mutta sitten alkaa olla jo hankalaa... Ja ne vaaleat joita puskee, on kyllä ihan valkoisia! Mä EN halua vielä ihan harmaahapseksi, vaikka se käykin joillekin. Muttei minulle... vielä!

Sopiihan tämä look charmanteille miehille, kuten George Clooney tai Barack Obama. Ja minua vanhemmille rouville, kuten Helen Mirren ja Jamie Lee Curtis.

kuvat löysin googlaamalla "grey hair"

Nyt olen tyttäreni kanssa miettinyt pitäisikö minun vaalentaa hiuksia niin paljon, ettei se tyvikasvu heti napsahda näkyviin. Saa nähdä mitä hän pääni menoksi keksii... (Hän värjää ja leikkaa hiukseni, kun opiskelee hiusmuotoilijaksi.)
Tällä viikolla on jo pakko tehdä "jotain".... tai sitten käyn ostamassa pari uutta pipoa!!!

Kommentit

 1. Itse päädyin blondaamaan, kun päänahkani ei enää kestänyt vaalean tyvikasvun piilotusta. Nyt tietenkin tummaa tyvikasvua, mutta se ei näytä yhtään niin vanhentavalta kuin vaalea tyvikasvu :-) Jostain syystä nuo vaaleat värit päänahalle ystävällisempiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luultavasti joudun ottamaan vaaleita raitoja, tai jotain?? Ja ehkä vaalentamaan sitä pohjaväriäkin. Ei sitten se tyvikasvu haittaisi heti 3-4 viikon sisällä. :)

   Poista
 2. Hei, täälläkin painiskellaan harmaiden hiusten kanssa... mulla niitä pukkaa sinne tyveen ja ensimmäinen paikka, mihin tämä grey hair ilmaantuu tai mistä se parhaiten näkyy on ohimot :D
  Aivan valkoisen hopeanharmaata... mulla kohtalaisen vaaleat hiukset, joten saan onneksi aika kauan huijattua kampaajakäynnin väliä, mutta juuri katsoin peilistä ja huh... alkaisi olla aika taas !
  Iloa viikkoosi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet onnekas; vaaleassa se ei kuitenkaan näy niiiiin selkeästi kun tummassa. Tyttärelle neuvottiin koulussa ettei asiakkaalle sdanota harmaa, vaan vaalea tyvikasvu... joopajoo, harmaa on harmaa on harmaa. Ei voi mitään! Mukavaa viikkoa myös Sinulle!

   Poista

Lähetä kommentti