käynti ikeassa

Tänään käytiin ruotsalaisessa huonekalujätissä tekemässä rundi. Hyvä keikka testata uusia tennareita, ja ne toimikin tosi hyvin.
Oli meillä sinne ostosasiaakin. Meidän piti hakea rullaverho vierashuoneeseen ja kylppäriin uusi allaskaappi. Samalla sitten kierreltiin ja katseltiin vähän muutakin. Meidän olisi pitänyt käydä myös Bauhausissa...mutta jotenkin se sitten unohtui...

one crazy mama at ikea

Mukaan lähti lisäksi vähän sälää... Kuten pikku kattila, 2 sisustuspyyhettä, kuivattua sipulia (tytön tilaus) ja tummaa suklaata jossa on puolukkaa ja mustikkaa.


Juotiin kahvit. Satsi maksoi 1 eur..siis yhteensä 2xpulla + 2x kahvi. Totean vaan, että tässä tapauksessa halvalla ei saanut hyvää... Odotukset ei ollut korkealla, mutta silti... :(

Mies leikki paparazzia, tuntuu tosi hölmöltä olla "mallina" ja kuvailla julkisella paikalla. Ihan huikeasti nousee rispekti asubloggaajia kohtaan. Mulla vaan oli tooooosi nolo olo. Tämä vaatisi aika paljon totuttelua, jos meinaisi enemmän tehdä! No en ehkä meinaa!

villatakki Vila
huivi lahja ystäviltä
kengät Marc O'Polo

Kommentit

 1. Mustakun toi eka otos oli just sairaan hauska. Sai hymyilemään. : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä rupesin pelleilemään,kun en osaa poseerata...Eikä tää niin vakavaa ole!! Onneks ei ollut ketään lähellä!! :D

   Poista
 2. Hauska kuva! Minua ei muuten enää nolota julkinen kuvaus, pokka on kasvanut ajan mittaan :-D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, kiitos! kai tohon tottuu?? Tai jos ottaisikin vaan ns pelleilykuvia/happy pics? :)

   Poista
 3. Ihan Ikea fiilis kuvia, iloisia ja hyväntuulisia, reippaita! Ja tossa lausesssa ei kieliopista tietoakaan... Kiva asu kruunasi hyvät kuvat;) Mullakin ois Ikeaan asiaa, täytyy yrittää ensi viikolla ehtiä... ihan vaan äkkiä, hah!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeps, reippaana oltiin liikenteessä!
   Ei sieltä ikeasta ihan nopeasti ulso pääse... :)

   Poista

Lähetä kommentti