Mahtava sää lenkkeilyyn!

Aamulla käytiin tunnin kävelyllä veljen vaimon ja pikkuisten kanssa. Oli kyllä ihana sää ulkoiluun, aurinko paistoi ja ihan selvästi oli havaittavissa jotain "vappumaista" ilmassa. Aurinkoa ja katupölyä :)

Penkillä istuin ja odottelin kävelykavereita saapuvaksi

penkiltä "maisema" meillepäin :)


Illalla käytiin miehen kanssa "oikealla" lenkillä. Taisin tilata tämän netistä viime keväänä. Tämä on kyllä loistava apu intervalliharjoitteluun. Oikein näppärä laite.


Käyttöohje on takana, eli ei tarvitse etsiä kadonnutta ohjelappusta jos jostain syystä ei muista miten tämä toimii.

Laite piippaa kovasti aina kun jakso vaihtuu. Vaikka kuinka puuskuttaisi, tai olisi kova liikenne tai tuuli tms niin piippauksen kyllä kuulee!

Tähän ohjelmoin malliksi tämän päivän 1/2 maraton harjoituksen: 4 x 5min kävely ja 4x2,5min juoksu.

Mua jännittää suunnattomasti saanko vedettyä tän ohjelman läpi...Luulen, että lopahtaminen on edessä viikkojen 6-7 välillä...ellei aiemmin. Tän ikäisenä tuntee jo itsensä aika hyvin. Toisalta, olisihan se hienoa kun yllättäisi itsensä, positiivisesti!!

Kommentit

 1. Mäkin haaveilen hölkkäharrastuksen aloittamisesta. Sauvakävely ja kävely lenkkejä teen suht ahkerasti, mutta juoksukunto on ihan ravassa... Jospa tän sun blogin innoittamana jaksaisi aloitella;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kati, tossua toisen eteen. Se juokseminen on alussa ihan kamalaa...mutta mä luotan siihen että se helpottuu...ja ehkä pääsen joskus siihen flow-fiilikseen :)

   Poista
 2. Hei, muistatko, oliko tuo kallis laite? Voisin miehelleni hommata, sillä hän lenkkeilee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olikohan USD 17,95??? Ja tuli alle viikossa. Tilasin sen USAsta. Sen saa näköjään Suomestakin, maksaa 23,50. (...katsoin äsken googlesta, taitaa maksaa eur 23,50 Suomessa)
   On muuten hyvä laite! :)

   Poista
 3. No ei ole hinnalla pilattu, kiitos vinkistä :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti