Nälkäpeli

Eilen tuli lounaaksi syötyä kevyesti; puuroa ja marjakiisseliä. Tykkään puuroista, ja ihmettelenkin kun ne ovat niin aliarvostettuja. Silloin kun lapset asuivat kotona, sitä tuli tehtyä muutaman kerran viikossa, mutta nyt keittäminen on jäänyt aamuiseen kaurapuuroon...

mannapuuroa ja vähän mansikkaa :)

Iltapäivällä käytiin tytön kanssa ensin syömässä ja sitten leffassa. Syötiin Amarillossa burger (hän) ja burrito (minä). Annokset on kyllä liian isoja! Minulta jäi lähes puolet syömättä. noh, ensi kerralla pienempi annos :)

Masut täynnä mentiin elokuviin katsomaan Nälkäpeli. Oma asenteeni oli hiukan skeptinen, sillä ajattelin elokuvan olevan enemmän lapsille ja nuorille suunnattu.
Mutta se toimikin yllättävän hyvin. Juoni oli vauhdikas ja looginen. kaikki näyttelijät oli hyviä ja uskottavia. Varsinkin päähenkilö Jennifer Lawrence oli hyvä! Oikeudenmukaisuus, tasa-arvo ja moraali oli vahvasti elokuvassa läsnä. Ei kuitenkaan yltiöpäisesti alleviivaten.

Kuva lainattu täältä

Tuskin olisin miehen tai ystävän kanssa mennyt tätä katsomaan, mutta toimi näin äiti-tytär-linjalla loistavasti. (Vähän sellaista girl power-fiilistä..hih)

leffajuliste lainattu täältä

Jos kiinnostaa nähdä traileri, niin se löytyy täältä. Ja oli tämä paaaaaaljon parempi kuin Twilight-leffat, mun mielestä.

Kommentit

  1. Ja näytteleehän tuossa leffassa myös Lenny Kravitz! Piti mennä katsomaan se jo pari viikkoa sitten, mutta en ole vieläkään nähnyt. Höh.

    Puurojen aliarvostus viime aikoina on varmaan johtunut myös karppaamissuosiosta. Puurothan on melkein pelkkää hiilaria. Ja samalla unohdetaan, että ne on just niitä hyviä ja hitaita hiilareita ja mukana on paljon kuitua.

    VastaaPoista
  2. Lenny oli ihana! Me huokailtiin tyttären kanssa sitä. voih...

    Musta tuntuu, että toi karppaus on vaikuttanut paljonkin...ja toinen on varmaan se, että puuro on edullista, siis "liian edullista". Hyvää joka tapauksessa :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti