11 kysymystä

Happy mama in Rome

Kiitokset Pauskalle 11 kysymyksestä. Otin vastaan jo yhden tällaisen haasteen, mutta toki menee toinenkin, sillä tämähän on hauska kun kysymykset on aivan eri kuin edellisellä kerralla. :D
Tämä oli hyvä tehdä samalla kun katsoin euroviisuja :) Ja tässäpä mun vastaukset:

1. Mikä sellainen taito Sinulla on, jota useimmilla ei ole?
Hmmm--mä olen kyllä niin tavallinen, ettei mulla mitään taitoja ole. Siis jos tarkoitetaan esim korvien heiluttelua tms. Jos opituista, niin olen aika haka tietojärjestelmien kanssa. Opin niiden logiikan nopeasti. (Lasketaankohan tätä?? Ei varmaan...)

ESB (kylläkin toisella reissulla kuvattuna)

2. Mukavin matkakokemuksesi ja mitä silloin tapahtui?
Oi että, kaikkia matkat on aina mukavia, joten en pysty yksilöimään... Mutta ehkä se, kun oli eka kerran New Yorkissa ja näin Empire State Buildingin isona ja mahtavana. Soitin mun parhaalle ystävälle Suomeen ja "kiljuin" puhelimeen että Hei, tajuatko tää on oikeasti ESB!! Oikeesti! Hei oikeesti!!

3. Mitä harrastit lapsena?
Me asuttiin niin maalla, ettei sieltä päässyt "minnekään"... mutta ratsastin, ulkoilin ja leikin. Luin myös tosi paljon, ja kävin 2 kertaa viikossa helluntailaisten järjestämässä lastenkerhossa (eipä siellä muita kerhoja ollut). Mutta kivaa siellä oli :D

Mama in Egypt
4. Millainen on ollut paras viettämäsi joulu?
Joulu on aina kiva, tykkään kovasti. Ainakin erityinen joulu oli pari vuotta sitten kun oltiin perheen kanssa Egyptissä joulu.

5. Puhutko kieliä ja minkä kielen haluaisit vielä oppia?
No joo, puhun suomi, ruotsi, englanti ja ranska(heikko). Lisäksi ymmärrän saksaa, tanskaa ja norjaa. Haluaisin oppia espanja ja italia, mutten mä taida "jaksaa" enää... ;)

6. Mistä ruoista et pidä?
veriletut, veripalttu, tappaiskeitto...yleensäkin ruoka jossa on esim sisäelimiä. Etnisistä ruoista en pidä intialaisesta enkä kiinalaisesta (mutta syön jos esim työn puolesta "joutuu"). Enkä tykkää jos ruoka on huonosti laitettu: esim kasvikset tai pasta on keitetty mössöksi. (uuh..)

7. Miten kuvailisit itseäsi viidellä sanalla?
Kiltti, ahkera, oikeudenmukainen, ujo, mukavuudenhaluinen

8. Mikä on lempisanasi?
Tähän en osaa vastata. Sorry. :/

9 .Millainen oli puolisosi ensitapaaminen (tai se tapaaminen, jonka muistat)?
Mun mies tuli töihin mun äidin työpaikalle, ja äiti sanoi että meille tuli uus söötti poika töihin... no minähän lähdin etsimään että missä? Hyvä etten syliin juossut :)

10. Oletko toteuttanut elämäsi suuria haaveita?
Eipä mitään suuria haaveita ole, mutta jos opiskelu ja matkustelu lasketaan? Elämä on jo itsessään ihana!

11. Mitä haluaisit kysyä minulta?
Minkä taidon haluaisit oppia?

Kommentit

 1. Muuten ihan kiva, mutta kysymykset ei kyllä näy ollenkaan.. paitsi kaksi viimeistä. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tää oli ajastettu postaus, ja tää temppuili jo eilen illalla kun tein tätä. Nyt ainakin mulla näkyy... toivottavasti myös siellä! Sorisorisori! :D

   Poista
  2. Hih, tää tekniikka se keksii kaikenlaista! Nyt näkyy kysymyksetkin ja kivat on vastaukset. Ihana ensitapaaminen, olikos se sitten niin kuin rakkautta ensi silmäyksellä?? <3

   Poista
  3. No vähän ihmettelin kun kävin katsomassa, että mitä ihmettä!?! Onneks ne oli vaan näkymättömissä, ja pienen kikkailun takana.
   No ei se ihan heti ensi silmäyksellä ... :)

   Poista
 2. :) kiitos vastauksista, minullakin Blogger välillä temppuilee. ESB on varmasti ollut huikea näky ja hauska tuo ensitapaamisennekin :). Vastaus kysymykseesi on hollannin kielen :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hollanti kyllä kuulostaa tosi ihanalta. Tulen aina hyvälle tuulelle kun sitä kuulee. :D

   Poista

Lähetä kommentti