Koukussa...

Piti sitten käydä SKK:ssa hakemassa Game of Thrones kolmannen kirjan kakkososa. Tässä on "vain" vajaa 600 sivua. Kolmosen ykkönen on lähes luettu, joten pitihän minun valmistautua ajoissa jatko-osaan, ettei lukeminen vaan kesken lopu!

Taidan olla vähän koukussa...

Ihanan ystävän kanssa käytiin kyllä ennen tätä ostamassa hänelle koulun päättäjäisiin jotain kivaa päälle pantavaa. Ja löytyikin kaunis "hörhelö"paita, joka sopi hänelle oikein kauniisti. Palkitismme itsemme "hirvittävän raatamisen" (kröhm...siis puolen tunnin ostosretken) viinilasillisella ja parin tunnin höpöttelyllä. Oli virkistävää :)

Yhdeksältä sitten Taivaanpilareita tuijottamaan telkkarista. Kirja muistaakseni oli ok. (Sen lukemisesta taitaa kyllä olla yli 10 vuotta)

Kommentit

  1. Oi Martinit ovat kyllä hetkeen parasta uutta kirjallisuutta, jota olen lukenut. Ahmin ne kerralla ja tämä ei tule lohduttamaan yhtään: Uuden odottaminen on turkaisaa vaikka vastahan se edellinen ilmestyi :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi ahmiminen on mun ongelma kans! Mä luen ja luen ja luen kaiken mitä käsiin saan kun jään koukkuun...ja sit on hirvee olo kun ei ole enää uutta. Edellinen ahmiminen oli viime kesänä True Blood-kirjojen kanssa. Nyt on hirveetä kidustusta odottaa seuraavaa...

      Poista

Lähetä kommentti