Päivän ostokset

Koska Sokoksella oli tänään -15% päivä, päätin täydentää kosmetiikkavarastoja. Käytän ihan peruskosmetiikkaa, niin kuin kuvasta näkyy. Päivävoiteesta olikin enää rippeet jäljellä, joten nappasin sen. Lorealin Infallible-meikkivoidetta sekoitan Joe Blascon meikkivoiteeseen, näin siitä saan itselleni sopivan koostumukseltaan ja väriltään.

Luomiväri tuhoutui muutama päivä sitten kun sohlasin kylppärissä jotakin, se tipahti lattialle ja se oli sitten siinä. Tuossa uudessa on kivat värit, mutta saa nyt nähdä käykö ne minulle.
Ostin myös 2 eriväristä luomenrajauskynää kun en ole ihan varma väristä. Huulipuna tarttui mukaan, kun se sattui olemaan sopivasti tyrkyllä (ja hylsy oli kivan tuntuinen käteen).

Uutena tuotteena ostin primerin. Olen tottunut siihen, että primeria laitetaan vesieristeen alle kun kylppäriä rempataan. Jospa se toimisi kasvoissa samoin ;) Käytän yleensä Lumenen Kiinteyttävää Pikakaunistajaa...en osaa sanoa toimiiko se oikeasti, mutta kyllä se psykologisesti pelittää. Ainakin kuvittelen, että naama silottuu ja kiinteytyy.

Ja sitten kävin hakemassa liput. Aika suolainen hinta, mutta onhan se Sting!! Pakko nähdä edes kerran.
Vielä kun pääsis katsomaan Coldplayta jonnekin, niin kiva olis!! :)

Kommentit

  1. Kivat ostokset ja Stingin konsertti on varmasti hyvä! Minä loikoilen iglussa Levillä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tarpeellisina perustelin ostokset itselleni. Mukavaa loikoilua sinne Leville!!! :)

      Poista

Lähetä kommentti