Saateesta shoppaamaan

Aamulla mentiin kävellen perinteiselle lauantaicapuccinolle ja croissantille. Eihän siinä mitään, meiltä on keskustaan 500-700m, joten jalan sinne normaalisti taivalletaankin. Taivas oli harmaa ja kahvien jälkeen satoikin reippaasti. Päätettiin (siis minä päätin) että jäädään kiertelemään kauppoja. Kokeilin mekkoja, paitoja jne ja mies kierteli sillä välin urheilukauppoja yrittäen löytää uusia lenkkareita.

Minä "etsin" mustia kenkiä... en kyllä aktiivisesti, mutta nämä sitten tuli vastaan...ja lähti mukaan!
Vagabond, olikohan 69 eur?

Vaaleita chinoja olenkin etsinyt jonkinaikaa tuloksetta. Poikkesin sadetta pakoon H&M-liikkeeseen..ja siellähän ne housut odotti minua.

Mun mielestä tosi kivat! Vähän "pussittavat" malliltaan.

No samaisessa kaupassahan on kivoja kauluspaitoja, ja mukaan lähti tällainen basic...
Vaaleansinisiä peruspaitoja tarvii aina!

JA vielä sattui silmään kiva kevyt bleiseri...
enpä voinut vastustaa tätäkään...

Totesin sitten näiden ostosten jälkeen miehelle, että multa puuttuu muuten ruskeat kengät, jotka sopisi näiden vaatteiden kanssa... Pyörähdin Sokoksen kenkäosastolla (ihan vaan katsomassa) olisiko tarjolla mitään...no ei siellä oikeastaan ollut... Paitsi nämä:
Espritin söpöt must-have-loaferit.

Ja sitten sade taukosi, ja me lähdettiin kotiin :)

En kyllä normaalisti ostele tällä tavalla kenkiä ja vaatteita, mutta nyt sattui kaikki sopivasti kohdalleen joten kotiutin. Varmaankin maanantaina kiskaisen nämä päälle ja yritän ottaa jonkinlaiset dagens-kuvat!

Kommentit

 1. Oh! Laitoin viime viikolla tilaukseen tuon saman bleiserin! Kun ostin sen turkoosini sovitin mallia nimen omaan tummansinisellä koska turkoosia ei kaupassa ollut. Noh, menin tuohon meidän H&M:ään katselemaan turkoosia taas, kun jäi harmittamaan etten sitä ostanut, niin laitoin tilaukseen :)

  Muutenkin kivoja juttuja olet ostellut, ehdottomasti. Etenkin nuo Espritin loaferit hivelevät silmää täällä, todella kauniit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se bleiseri on yllättävän hyvä ja siisti laadultaan, joten en voinut jättää sitä kauppaan. Ja aina on tarvetta siistille suht rennolle takille :)
   ja noi loaferit on älyttömän kivan näköiset JA hyvät jalassa!

   Poista

Lähetä kommentti