Sting

Huomenna mun pitää muistaa ostaa Stingin konserttiin liput. Piti hoitaa jo tänään, mutta istuttiin ystävättären kanssa kahvilla niin kiinteästi, että unohdin kokonaan!!

kuva:Sting.com

Stingiä en ole nähnyt/kuullut livenä, joten nyt olisi hyvä tilaisuus. Mun mies (ja minä) tykätään kovasti!! Taitavat soittajat, ihana musiikki ja kaunis ääni... eihän sitä muuta tarvitse.

kuva:Sting.com
Joten olemme Helsingissä, 16.6. katsomassa ja kuuntelemassa. Nice!

Kommentit

 1. Siellä mekin, näin Stingistä joulun aikaan ohjelman ja ihastuin kovasti. En ole hänen kappaleitaan aiemmin sen ihmeemmin kuunnellut, mutta se ohjelma antoi niistäkin vinkkejä ja varasin liput, vaikka joudummekin tulemaan Suomussalmelta asti. Toivottavasti on matkan väärti konsertti. Nähhäänpä siellä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva! Me yövytään Helsingissä, kun konsertin jälkeen on aika järkkyä ajaa kotiin. On muutaman kerran ajettu, ei enää viitsi. Seuraava päivä menee harakoille.
   Uskon että se tulee olemaan onnistunut konsertti.
   Koitetaan bongata toisemme sieltä :)

   Poista
  2. Meillä on vain reilun tunnin matka, niin sen ajaa, lomalla kun vielä ollaan :). Ois kyllä mukava nähä, pitänee sopia etukäteen? Voipi olla, että tulemme paikalle vasta lähempänä Stingiä, ne muut esiintyjät eivat kauheasti viekoitelleet.

   Poista
  3. Tunnin jaksaakin ajaa, vaikka olisikin myöhä kun lähtee kotia kohti. Adrenaliinia on kuitenkin keikan jälkeen yleensä sen verran kehossa.
   Kannattaa yrittää saapua paikalle niin että kuulee/näkee myös Rumerin. Todella ihastuttava ääninen laulajatar! (käypä kuuntelemassa Youtubessa Rumerilta esim. Aretha) oivoivoi... :)

   Poista

Lähetä kommentti