Happihoito

Torstaina kello yhdeksältä menen kasvojen happihoitoon. (Olen käynyt siinä kerran viime syksynä.) Ensi viikon torstaina on toinen kerta tiedossa. Esitteen mukaan pitäisi käydä 6 kertaa...ja sitten luvataankin 10 vuotta nuorempi iho. Katson tuon kahden kerran jälkeen huomaanko mitään eroa...ja jos näkyy selkeä parannus otan ne loput 4 hoitokertaa.

Lisäksi päädyn luultavasti ostamaan "välttämättömiä" hoitotuotteita, jotta tulos näkyy pidempään. Tai sitten päädyn ottamaan mikroneulauksen...tai kun tarpeeksi pitkään kuuntelen miten joku hoito auttaa otankin jotain injektiohoitoja?!?

Olisi kyllä tosi kiva, jos ottaisi jonkun kunnon hoitosarjan, jopa radikaalinkin. En siis tarkoita mitään leikkauksia, vaan ns pehmeämpiä vaihtoehtoja. Katosisi sitten tehoaako ne oikeasti. Vähän niin kuin ohjelmissa tyyppiä "kymmenen vuotta nuoremmaksi".

Varmaan kuulostaa pinnalliselta, mutta joka päivä sitä kuitenkin omaa naamaansa peilistä aamuin-illoin tuijottaa...ja jotenkin se vaan näyttää aina väsyneemmältä? Olisihan se kiva kun olisi vähän pirtsakampi nassu? Vaihtoehtoisesti pitäisi hymyillä koko ajan... tai tehdä kasvojumppaa (mitä muuten en ikinä muista!!)

Kuvassa keskittynyt, ei vihainen bloggaaja. Mies nappasi kuvan yhtenä iltana, enkä edes huomannut että olin kohteena

Kommentit

 1. Joo väsyneemmältä näytää peilikuva täälläkin. Tosin kuvissa sä et näytä väsyneeltä. Täytyykin seurailla sun kokemuksia;)

  Hih, Jee ruutuhousut päässeet jälleen kuvaan;)

  VastaaPoista
 2. Tosi kiva blogi sinulla annu! Tulen myös jäseneksi! Tyylikäs olet siinä sohvalla, ei luulis että kotivaatteet ovat päällä! Nähdään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Ja tervetuloa lukijaksi!
   Heh, tosi tyylikäs löpöhousuissa ;)

   Poista
 3. Kokeilepa sitä conquestia, joka on ihan luonnollinen menetelmä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitääpä tutustua, kiitti vinkistä!

   Poista
 4. Ihana kuva, siis tuo alimmainen! Ja tuo profiilikuvasikin on todella kaunis. Aivan erilainen, kuin tuo bannerisi! On niin kivaa nähdä kasvot blogin takana :))
  Voi voi, munkin naama näyttää NIIN väsyneeltä tällä hetkellä. Mustat silmänaluset pilaavat paljon, eikä niitä tahdo saada peitettyä millään. Jos nuo hoitosi tehoavat, yritän samaa. Hymy on kyllä tehokas kasvojen kohotus, mutta hymyily on aiheuttanut minulle "kivat" naurujuonteet, että huonotkin puolensa sillä valitettavasti on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)
   Mulla nahka roikkuu niin väsysti kasvoissa... pitäis viitsiä tehdä X-Y-X-Y-harjoituksia 5 min / päivä... muttei vaan saa aikaiseksi. Se ei kyllä maksais mitään, mutta kosmetologi maksaa... (oon vaan niiiiin laiska)

   Poista
 5. Vau, kiva kuulla mitä tulet hoidoista pitämään.

  VastaaPoista
 6. Kyllä sitä minusta ihoon saa piristää ja hoidoissa käydä, ei se pinnallista ole. Lätkinhän minäkin tähän meikkiä joka aamu, joten samaa pinnallisuutta se on sekin.

  Ja kotipöksyt on aina parhautta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuota itsensä hoitamista pitää aina puolustella, kun sitä pidetään pinnallisena...joten mä tein sen jo ennakkoon! Siis puolustautumuisen :D
   Flanellit on vaan niiiiin parasta!

   Poista

Lähetä kommentti