kirjoja ja kampaus

Hirvee kiire ja paljon hommaa ja juttuja koko ajan... En ole paljoa koneella ehtinyt istua, saati kuvia ottaa.

Pyörähdin kuitenkin tänään kirjakaupassa, (SKK) ja siellä oli pokkaritarjous. Normaalisti näissä tarjousläjissä ei ole mitään (minua) kiinnostavia kirjoja, mutta nyt löysin sopivasti kolme, jotka sai 12 eurolla. (Huimaavat korot, Kiltit tytöt ei pääse pomoksi ja Iron maiden, run to the hills.)

Oikeasti menin hakemaan viidettä kirjaa A Game of Thrones- sarjasta. Onneksi se oli siellä! (Johan tässä oli aika "rankka" viikonloppu takana, kun edellinen kirja loppui jo lauantaina)

Kolme ekaa on kevyttä kesälukemista, ja neljäs muuten vaan kivaa ajanvietettä ;)

Kiirettä pitää tyttärelläkin, ennen kuin valmistuu. Portfoliosta puuttuu vielä muutamia juttuja joten lupauduin malliksi aikuisen juhla/bilekampausta varten. Parran värjäykseen on mies lupautunut (Joten nyt mun mies kasvattaa partaa..heh) ja vanhin poika uhrautuu miesten hiusraidoitukseen.. sillä ehdolla että ne leikataan heti kuvausten jälkeen pois. (Ja kuvia näistä kummastakaan ei kuulemma tänne tule)

Suora peruskampaus, lähes meikitön keksi-ikäinen rouva

Korujen virittelyä (auts...aika huono valaistus.. tai sit peili on jokseenkin pölyinen?!?)

dodii, kevyt tiistai-illan kampaus ja meikki tehtynä... eikä tiistaibileitä tiedossa... ;)

Kommentit

 1. Ihanaa glamuuria tiistai-illassa;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli hiukka ihmeellistä istua koko ilta täydessä tällingissä..ei ihan joka päivä tapahdu!
   Mieskin sanoi useamman kerran että oon nättinä... :)
   (en silti aio joka ilta samanmoisena olemaan!!!)

   Poista
 2. Todella kaunis tuo kiharakampaus, mikä suunnaton sääli, ettei ollut tiistai-juhlia joissa esitellä tuota!

  Tuo huimat korot oli kirja, jonka ahmaisin melkein yhdeltä istumalta. Se ei lopulta noussut edes hömpän suosikeikseni, mutta hyvin kirjoitettuna lukaisi nopeasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ne kesti hyvin vielä yön yli.
   Mä ajattelin, että kyllä se pokkari sen 4 euroa kestää :)

   Poista
 3. Ai, mahtavaa, täällä olikin lisää kuvia sinusta. Todella upealta näytät, kaunis olet ja kaunis kampaus ja meikki. Minullakin on oikeasti ihan piikkisuora tukka, sitä sitten aina pitää hieman väännellä suoristusraudalla, jotta kehtaa mennä ulos ovesta. Olen ihan tosissani harkinnut pehmennystä tai jotain, sitten, kun hiukseni ovat hieman pidemmät. Kuvitella, kolmenkymmenen vuoden jälkeen meikkis miettii kestäviä kiharoita. Siis ei mitään mummokampausta, vaan jotain kohotusta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No juu, tykkäsin itsekin juhlalookista. Olis kiva kun jaksais edes puolet tehdä tuosta, niin olisi aika siistin näköinen joka päivä :)
   Nythän on taas tukikäsittely (lue permanentti) muotia, aika paljon saavat siihen koulutusta joten rohkeasti vaan penkkiin ja käsittelyyn! kunnon "mummolaineet" vaan!! heh... ;)

   Poista

Lähetä kommentti