Kosmetologi ja torstaihöpinää

Aamulla meni noin tunti kosmetologilla. Ensin tehtiin timanttihionta, jota seurasi mekaaninen puhdistus, naamio ja lopuksi tuli hyalyronihappo-seerumi. Kasvot tuntuvat varsin "puhtailta". Iho näyttää siistiltä, vaikka tehtiinkin syväpuhdistus. Hiukan oli punoitusta, mutta se on jo laskenut. Ja ihohuokoset on selvästi supistuneet. Seuraava aika onkin kuukauden päästä, ja silloin on se happohoito. Käyn kyllä happihoidossa välillä, jos tarvetta ilmenee.

Ennen kosmetologia tää kävi cappuccinolla

Sain kahdeltatoista ilahduttavan puhelun. Meidän tarjous meni läpi, ja meille on nyt siis uusi koti varattu. Jess!! Kaupan yksityiskohtia käydään vielä tänään läpi...vapautumiset yms.

Löysinpä kaupungilla käydessäni vähän ostettavaakin.

Mun piti ostaa mustat kiilakorkoiset kangaskengät pidettäväksi mun maksimekon kanssa... mutta mukaan tarttuikin balleriinat. Eli huomenna uudestaan etsimään! Ne kangaskengät on löydettävä, tai joudun miettimään huomiset vaatteet uusiksi. Me ollaan keksitty "jotain kivaa" huomenillaksi ystävän kanssa :)

Oprahista kertova kirja maksoi vain 5 eur, no pakkohan sekin oli ostaa. Se rouva on varsin mielenkiintoinen persoona. Hän on varsin menestynyt...ja ihan omin avuin! Ja sit ostin vaalean kynsilakan...varmaan 425 saman värinen?!? Mutta tää näytti jotenkin söpöltä. Lisäksi reipas kenkämyyjä möi mulle myös jonkin suihkeen joka estää kuulemma rakot?

Nyt tää alkaa pakkaamaan. Siis muuttoa ajatellen. Se on kuitenkin nopeammin kuin ikinä arvaan. :D Kiire tulee kuitenkin!

Kommentit

 1. Onnea uuden kodin lähes omistaville! Muuttaminen on hauskaa ja raskasta yhtä aikaa. Kiva kuitenkin päästä tekemään jotain "uutta".

  Täälläkin ois kosmetologin käynnille tarvetta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Juu, asunnossa riittääkin työsarkaa :)

   Poista
 2. Onnea uudesta asunnosta!

  Nuo valtsut ovat ihanat ja varmasti moni käyttöiset. Se on jännä kun lähtee jotain tiettyä tuotetta hakemaan niin aina löytää jotain ihan muuta. Minä ainakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos onnitteluista :)
   Jep, kun jotain etsii, niin ei se vaan tahdo löytyä! Ja yleensä löytyy paaaaljon muuta... :D

   Poista

Lähetä kommentti