Kosmetologilla käynti

Aamulla kävin ihon happihoidossa. Ensin iho puhdistettiin, jonka jälkeen siihen tehtiin timanttihionta(?) jonka jälkeen itse happihoito tehtiin.
Happihoito tuntui hassulta. Kutitti, ja tuntui aivan kun kovalla paineella olisi puhallettu ilmaa iholle pienestä suuttimesta. (ja niin se varmaan tehtiinkin?) Tämän jälkeen laitettiin vielä erilliset naamiot kasvon alueelle ja kaulalle.

"happihoito on edistyksellinen hoito: se kuljettaa happea ja ihoa korjaavia vaikutusaineita syvälle epidermikseen, josta ihon terveys, joustavuus ja kiinteys saavat alkunsa." teksti lainattu täältä

Kosmetologin kanssa käydyn kesustelun jälkeen muutettiin mun "hoitosarjaa".
Koska minulla on nuorena ollut paha akne, josta seurauksena on laajentuneet ihohuokoset, niin sovittiin että ensi viikolla tehdään mekaaninen puhdistus (AUTS!-kidutusta). Sitten jatketaan kuuriluontoisella happohoidolla. Happohoitoja otetaan 3-5 kpl ja ne tehdään 2-3 viikon välein. Tämä kuuri ei kuitenkaan ole niin radikaali, että nahka kuoriutuu pois. Mutta tuloksia pitäisi näkyä.
Kotiin ostin Dermalogican AgeSmart tuotteita Dynamic Skin recovery SPF30, ja kaupan päälle sain Antioxidant Hydramist, ja Skin Resurfacing Cleanser.(Olikohan jokin lahjapakkaus) Hinta oli kuitenkin sen verran suolainen, että kävin katsastamassa sitten hinnat nettikaupoista, ja totesin että ostan ne seuraavaksi suoraan UK:sta. Siten saan ne huomattavasti edullisemmin.

Kasvot tuntuu ihanilta, en tiedä onko tämä psykologista vai mitä? Enkä laita ainakaan vielä mitään ennen-(jälkeen) kuvia. Sen verran huono iho minulla on...
Nyt ihanan ystävän kanssa kahville / viinille. Kumpaan lie päädytään?!?

Kommentit

 1. Minullakin on sama ihotyyppi kuin sinulla ja olen aina miettinyt että pitäisikö tilata noita Dermalogican tuotteita. Kyllä otat nyt vinilasillisen tai kaksi kun olet käynyt luxuskäsittelyssä! Prost!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ajattelin, että kokeillaan nyt yhden kerran kalliimpia tuotteita. Jos ei tehoa, niin vaihtoon menee :)

   Juotiin kahvit ja syötiin piirakkapala puoliks..oltiin vähän tylsiä tänään ;)

   Poista
 2. Mä käytän noita Dermalogican tuotteita, hinnasta huolimatta... Ne on tosi hyviä, kaikki! Just ennen sun postatusta olin ajatellut niistä postaamista. Ne on ulkomailla halvempia:( niin kuin monet muutkin asiat... Mutta hyviä ne kyllä on!

  Toivottavasti happihoito oli hintansa väärti, innolla odotan jatkoinfoa;)

  mukavaa perjantaita! ai nii, ihana tuo sun uusi kuvakollaasi! Voi kun osaisin itsekin tehdä jotain tollasta, täytynee kokeilla;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä katon nämä Dermalogican putelit loppuun...jos toimii, niin jatkan. :)
   Mun mielestä iho näyttää paremmalta (wish-wish)
   kiitos, mä yritin kikkailla jonkinmoista kollaasia photoscapella. Meni vähän aikaa, kun ei ihan ollut selvää mitä siihen tahdon.

   Poista

Lähetä kommentti