Testailua...


Seuraava Ravintolapäivä on 19.8.2012. Aika on siis reilu kuukausi. Olen ajatellut osallistua siihen kahvillalla nimeltä Murula. Nimi tulee mun lapsuuden leikkimökistä. Iskä oli rakentanut sen, se oli punainen jossa oli valkoiset ikkunan ja oven pielet ja musta huopakatto. Äiti maalasi oven yläpuolelle kyltin jossa luki "Murula".
Seuraavien viikkojen aikana yritän haalia kasaan rekvisiittaa, suunnitella ja testata erilaisia leivonnaisia ja löytää oikean paikan johon sen voisi laittaa. Kaksi vaihtoehtoa on, ja toista on vähän jo lupailtu minulle. :) Toinen on pakko pitää vähän niinkuin varalla...

Kuva täältä

Kävin jo kliksuttelemassa H&M home sivulta sopivan näköisiä tekstiilejä. Pitää vielä etsiä muualtakin, kun valikoima oli suppeahko tähän tarkoitukseen. Kattaus tulee olemaan söpö ja suloinen, ruutua, kukkia, pilkkuja, pastellivärejä...

Lisäksi olen muutaman tunnin ajan surffaillut netissä etsien suloisia pahvimukeja, servettejä, lautasia, lusikoita... Pitää kohta aloittaa lippujen ja koristeiden teko... siis askartelu.
Kuva täältä

Olen selaillut erinäisiä leivontakirjoja ja plärännyt reseptejä vesi kielellä... Kuppikakkuja, ihania pullia, piirakoita. Namskis! Eli tämä saattaa vaikuttaa kotoilu-leivontablogilta muutaman viikon ajan...vaikkei tämä oikeasti sellainen ole :)

Oletteko te koskaan osallistuneet Ravintolapäivään? Joko touhuamalla mukana tai nauttimalla antimista?

Kommentit

  1. Mun on aina pitänyt osallistua edes nauttimalla ruuista, mutta jotenkin se on unohtunut kun on tiennyt päivää tai kahta aikaisemmin. yt kuitenkin on tuo päivä merkattu kalenteriin niin voi oikein keskittyä ajoissa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin olen aina missannut sen. Mutta nyt en voi kun aion itse olla mukana :)

      Poista

Lähetä kommentti