Niskasta kiinni, siis itseäni?

Eilen eksyin jotain ihme kautta tv-ohjelmaan I form med Anna Anka. Olipa jotenkin kiva (inspiroiva) ohjelma! Siinä Anna pistää ihmisten huonot tottumukset kuntoon.
Tykkään kun treenataan kovalla asenteella ja rääkätään kunnolla. Mulla on aina ollut haaveena päästä sellaiselle fitness bootcampille joka kestää 6-8 viikkoa. Oikein kunnon rääkkäysleiri. Ei tarttis ajatella mitään. Tekee sen mitä käsketään, syö sen mitä käsketään ja nukkuu silloin kun pitää.

Joo, kai se pitäis pystyä itsekseenkin vetämään... mutten saa oikein vaihdetta päälle. Jospa sen ravintolapäivän jälkeisenä maanantaina alkais joku "ihme-oma-bootcamp-häspäkkä"? Aiemmin ei oikein onnistu kun pitää kuitenkin leipoa...


Tai sitten olis reipas ja aloittaiskin heti huomenna, eikä välittäis siitä että leipoo!! Liikkuisi sen 5 tuntia päivässä ja söisi 5 tarkkaan harkittua ateriaa. Noh, katsotaan nyt miten mun käy... :)

Tämä taisi taas olla tätä päätöntä höpöttelyä...

Anna Anka lainaten: Vill man så kan man

Kommentit

 1. Aih mitä ihania leivonnais postauksia!!! Todella hauskaa, kun ensin tulee kaikenlaisia herkkuja ja sitten vikaks oikein kunnon kuntokuuri:D

  Taidan kokeilla ennemmin noita sun herkkureseptejä kuin kuntokuuria;)

  Mukavaa alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Joo, mä leivon joka päivä tällä hetkellä.(testing-testing) En varmaan sunnuntain jälkeen sit leivokaan kuukauteen!!

   Paniikki alkaa iskemään kun noita tekeleitä syö, pitää hakea jonkinmoista inspistä ihan johonkin muuhun.
   Mulla bootcamp-vaihe kestää vajaan viikon...ellen saa sitten hulluus-vaihdetta päälle; sit se voi kestää toooosi pitkään ;)

   Mukavaa viikkoa sinnekin!:)

   Poista

Lähetä kommentti