Päivä kahvilatätinä

Ravintolapäivä oli hieno kokemus. Ensimmäistä kertaa olin mukana. Päivä oli menestys. Myytiin enemmän kuin osasin etukäteen toivoa. Eipä juuri kuvia ehtinyt räpsiä / olla räpsittävänä.
Tässä täydennän viimeisiä leivonnaisia. :)

Tarjolla oli riisipyöröjä(kiitos äiti!), foccacciaa, kuutta erilaista pullaa, kolmea erilaista pikkuleipää, porkkanakakkua, rusinakakkua, kookostoskakakkua, erilaisia muffinsseja, neljää eri kuppikakkua...

Aika tiukasti tulikin leivottua lähes koko viikko. Onnetonta hommaa kyllä pienessä keittiössä vanhalla uunilla. Tavallinen uuni on muuten tuskastuttavan hidas, kun on tottunut kiertoilmauuniin. ;)

Toivottavasti kaikilla oli oikein menestyksekäs, herkullinen ja mukava päivä!

Kommentit

 1. Kiireinen viikko on sielläkin takana;)Mä en ole ehtinyt vierailuille viime viikolla ja omaakaan blogia en ehtinyt päivittää... koulun alku sotki kaiken;)On siis hiukka kirittävää ja katseltavaa:D

  Ihanaa kun teidän kahvilajuttupäivä oli menestys! Noilla herkuilla ja sun taidolla en kyllä epäiliskään onnistumista!

  Toi serveteistä tehty lippujuttu oli loistava idea! Täytyy ehdottomasti jossain vaiheessa toteuttaa!!

  Kivaa viikon aloitusta

  VastaaPoista
 2. Varmasti oli työntäyteinen viikko mutta ilmeisesti kannatti. Kiva, kun kävijöitä riitti..ja vaihtoehtoja kuulostaa olleen runsaasti. Mieluusti oisin siellä kaffitellut :)Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 3. Kati, juu kiirettä piti. Vieläkin väsyttää :) Tulihan niistä servettilippnauhoista ihan hauskat. (ja edulliset!) Mukavaa viikkoa sinullekin!

  Anne, Oli kiirettä, mutta kannatti. ja tosi hauskaa oli! Kivaa viikkoa myös sinulle :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti