Puolipäivää pyykkituvassa


Koska meidän asuntoremontti ei ole vielä alkanut (alkaa muuten ensi viikolla! JEEE!!) eikä meillä siis ole pyykkikonetta täällä (tai siis on, varastossa) niin joudun käyttämään talon pyykkitupaa.

Enkä loppujen lopuksi teidä onko se "joutuu" sillä meillä on loistava pyykkitupa ja kuivaushuone! 4 eurolla saa pyykkikoneet ja kuivaushuoneen omaan käyttöön 8 tunniksi. Kone on mahtikone. Pyörittää kaikki ohjelmat reilusti alle tunnissa, ja pesee tosi hyvin. Kuivaushuoneessa on übertehokas kuivausapuhallin, ja sieltä kerätään kosteus pois kondensoimalla. Parasta: sinne pääsee lähes aina kun tarvitsee!
Tässä talossa asuu niin paljon vanhuksia, eikä niillä tule pyykkiä samalla tavalla kuin esim. lapsiperheillä tai nuoremmilla jotka harrastaa paljon.
Eli tämä päivä on mennyt klo 14 alkaen edestakas ravaten pyykkitupaan puolentunnin välein. Ja kohta saan hakea puhtaat ja kuivat pyykit kaappiin.
Perustylsä päivä siis... ;)

Kommentit

 1. Tulipa ihan mieleen opiskeluajat, kun pyykättiin välillä oikein urakalla Kortepohjan pesutuvassa, jossa oli monia koneita ja ne olivat myös tosi tehokkaita ja toimivat markoilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) niinpä! En oikeasti muista milloin olisin viimeksi käyttänyt taloyhtiön konetta!!
   Näihin ei tarvitse kolikoita, vaan isännöitsijä laskuttaa aina kuukausittain listan mukaisesti :)

   Poista
 2. Täällä myös tuli muistoja mieleen..Asuin Helsingissä, kivassa vanhassa kerrostalossa. Oma viehätyksensä niissä on..vai kultaako aika muistot ;)Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pyykinpesuon pyykinpesua...ei kai siinä hohtoa ole :)
   Mukavaa viikonloppua!

   Poista

Lähetä kommentti