Tiistain lenkkeilyt

No en saanut kyllä tänäänkään 5 tuntia täyteen liikuntaa. (Tässä viittaan nyt niihin Anna Ankan ohjelmiin, joissa käsketään liikkua 5h/pv) Aamulla menin jalkaisin remppakohteeseen (1h) ja illalla kävin reilun tunnin lenkin tekemässä. Fyysistä työtä ei varmaan liikunnaksi lasketa, joten siinäpä päivän saldo.
Kuvat on muuten aamulenkiltä. Erittäin selvästi huomaa sekä luonnon väreistä, ilman laadusta että tuoksuista että syksy on saapunut. Sellainen kirpeys on selkeästi havaittavissa.

Olen päättänyt katsoa miten sen 5 tuntia saisi liikuttua. Onkohan se edes mahdollista? Siis minulle, nyt. Kyllähän sen liikunta(kävely)määrän saa esim. kaupunkilomalla helpostikin täyteen, mutta musta tuntuu etten mä täällä kotikaupungissa yksinkertaisesti saa itseäni liikkeelle samoin.
Syksy, pihlajanmarjat on punaisia!

Vähän suunnittelin, että jos aamulenkki+ lihaskuntotreeni olisi 2 tuntia, sit kävis yhdellä ohjatulla tunnilla ja illalla vielä pyöräilemässä tunnin...niin silti puuttuu 1!! Ei hitsi, en tajua. Tai sitten pitäisi käydä kahdella ohjatulla tunnilla.
Söpö kartano pilkottaa...

Kuulostaa kamalalta. Siis ajankäytön kannalta. Ja tätä pitäisi toteuttaa 8 viikkoa... joo...saa nähdä.

Kommentit

 1. No ohhoh, onpa sulla hienot tavoitteet! Paljon tsemppiä!

  Mulla tuo 5h päivässä on tässä elämän tilanteessa täyttä utopiaa, mutta täysin omaa saamattomuttani on se, että en saa edes sitä 1h päivässä toteutettua! Nyt kurinpalautus mullekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hitsi, kun katoin sitä i form med anna anka. Ja siinä ne tyypit pistettiin liikkumaan 5h/pv...vaikka kävivät töissä...
   Mä vaan haluan nähdä onko se mahdollista. Ja jos on, niin mitähän kropalle tapahtuu... voihan se olla että saan nipun rasitusvammoja ja muita vaivoja? tai sit supermahtavan kunnon?!?
   määrä kuulostaa ihan käsittämättömältä... huh

   Poista
 2. Kuulostaa kyllä järjettömän suurelta määrältä. Varmaan pitäisi herätä aikaisin ja liikkua 1,5 tuntia ennen töihin menoa. Elä ressaa, vähempikin kuin viisi tuntia riittää, kaikki on kuitenkin kotiinpäin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo... aamulla tein tunnin lenkin ja sit puoli tuntia lihaskuntoa salilla... Ja siinä taas kaikki!!!
   Mä haluan edes yhtenä päivänä saada sen 5 tuntia kasaan. Ihan siksi kun haluan nähdä saako sitä edes järjesllisesti toteutettua?!?
   (ooh...jästipää mikä jästipää...)

   Poista
 3. fyysinen työ lasketaan liikunnaks. nimittäin hyötyliikunnaks :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) sit vaan raksalle töihin, niin homma hanskassa :)

   Poista

Lähetä kommentti