yleistä höpinää

Aamulla olin kosmetologilla happohoidossa (vielä kerta puuttuu). Eli tänään ei sitten hikiliikuntaa saa harrastaa. Ennen sitä kävin kyllä, mutten mä mitään 5 tuntia siihen käyttänyt. :) Ja kyllä ajattelin vielä illemmalla käydä jonkinmoisen happihyppelyn suorittamassa.


Eilen illalla piti katsoa osa Olympialaisten päätösjuhlasta. Se must -osio oli ihana George Michael. Ja tietenkin Spice Girls. Meidän kaikki lapset tykkäsi ihan älyttömästi niistä silloin kun ne oli pinnalla.
Käytiin tytön kanssa katsomassa ihanaa Gerorgea viimesyksynä Hannoverissa :)
Oli muuten tosi hieno keikka!

Telkkarista tuli tänään Yle Teemalta Lamastalgia: kadotettu sukupolvia- lama ja nuoret. Aika "jänskä" ohjelma. Tuli paljon asioita mieleen, mitä ei enää muistanutkaan. Kovin ankealta ja ahdistavalta 90-luku näytti ainakin siinä ohjelmassa.


Ooh, nyt alkaa Nigellan ohjelma. Katon sen, ja sit painun ulos! :)

Kommentit

 1. Minäkin olin Spice girls fani,vaikka olinkn 23-vuotias kun tulivat pinnalle ja kävin myös katsomassa heidän konserttiaan Hartwall Areenassa silloin joskus. Harmi, että menin nukkumaan eilen heti George Michaelin jälkeen ja missasin ne Spicet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olihan se kiva nähdä Spaissarit. Tuli kyllä kylmät väreet kun ne lauloi...nostalgiaa :)

   Poista
 2. Voi Spaissarit tuovat aina mieleen aupair kesät Englannissa. Olivat silloin pinnalla kun sinne lensin lapsia kaitseaan kielikurssin jälkeen. Voi nostalgia.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti