Asuntonäyttelyitä ja vispipuuroa

Eilen kierreltiin katselemassa asuntoja. Oli kyllä harmaa ja sateinen päivä, niin asunnotkaan eivät "tuntuneet" kivoilta. (ihme juttu?!?) Aika paljon oli kyllä katsojia liikkeellä. Ihmiset eivät varmaan keksineet oikein muuta tekemistä?
erilaisia pohjia, hyviä ja huonoja....
Huomenna päästään katsomaan yhtä asuntoa joka ei vielä varsinaisesti ole myynnissä. Välittäjän mukaan se saattaisi olla sellainen jota me etsitään. (siis remppakohde)

 Jo eilen teki kovasti mieli vispipuuroa. Tykkään siitä kyllä hurjasti. Tykkäsin kyllä pienenäkin. Muistan kun äiti teki sitä isossa kattilassa ja vatkasi ja jäähdytti ja vatkasi jotta siitä tulisi kuohkeaa. Pienenä syötiin aina sokerin ja maidon kanssa.


 Nykyään syön ihan pelkiltään. Mun mielestä se on parasta niin. Ruispuolukkapuuroa olisi kiva tehdä joskus. Jos muistan oikein, niin sitä pitää kyllä keittää tooooosi pitkään...
vispipuuroa kynttilänvalossa = syksy!


Nyt katsomaan Up in the Air. "Sopii" hyvin tähän yt-neuvottelujen täyttämään syksyyn.... huoh...


Harmi kun ei ole mitään kivaa kirjaa tällä hetkellä luettavana. Yritin SKK:sta katsoa viikonloppuna, mutten löytänyt oikein sellaista joka olis kunnolla napannut... Pitänee lukea kirja-arvosteluja blogeista. Eiköhän sitä kautta löydy?

Kommentit

 1. Ei vitsit te olette niin ahkeria noiden remppakohteiden kanssa! :-D Mutta pidänpäs mielessä, jos tarvitsen vinkkejä esim. seinien maalaamisesta!

  Meilläkin äiti teki vispipuuroa ja kyllä on hyvää. Nyt olen aina välillä joutunut turvautumaan kaupan versioon, ei läheskään niin hyvää, mutta tyhjää parempi. En todellakaan rupea itse tekemään... ;-D

  Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Remppaaminen on kivaa... ja tällä hetkellä mun "työ".
   Kyllä minäkin välillä sorrun kaupan vispipuuroon...eikä se kyllä ole ollenkaan niin maistuvaa kuin itsetehty.

   Mukavaa viikko sinnekin!

   Poista
 2. Ihana, että jaksatte rempata noin ahkerasti, minä kun täällä pähkäilen jo asunnon seinien maalaamisen vaikeutta :D

  Olet varmaan lukenut jo Kathryn Stockettin Piiat, mutta jos et, niin sitä voisin suosittella. Itsellä ainakin meni vauhdilla. Hiuksia puolestaan nostatti jännityksellä Jeff Longin Helvetin piirit, jonka ahmaisin parissa päivässä, ei sitä keskenkään voinut jättää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jollakin pitää päivät saada kulumaan, ja minä treen sen reemppaamalla asuntoja. :)

   Juu, Piiat olen lukenut. Tykkäsin kyllä!
   Hui, uskaltaisikohan sen Jeff Longoin kirjan?!? En uskalla liian pelottavia kun ne tulee mun uniin...

   Poista
 3. Vispipuuro on ihanaa..Varsinkin näin syksyisin, tehtynä uusista puolukoista :) Teen välillä vaihteluksi mansikoista-hyvää sekin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, ja hyvää tulee kyllä viinimarjoistakin. Tai sitten kaikkien punaisten marjojen sekoituksesta :)

   Poista

Lähetä kommentti