Eilisiltana

Eilen käytiin Ihanan Ystävän kanssa syömässä ja muutamalla siiderillä pitkän viikon jälkeen. Lähdettiin joskus neljän aikaan ja kotona kymmenen hujuilla. Ei sitä enää pitempään jaksa olla ;)
Turvaväriä päällä...mustaa, tai niin kuin tyttö sanoi kuvia ottaessaan: blackest black!
bleiseri, balleriinat: Esprit
housut H&M
paita: Vila
kaulahuivi GT

Ensin syötiin isot maukkaat salaatit yhdessä ravintolassa, jossa en ennen ollut käynytkään. (Ei ole ruokakuvia). Jälkiruokaa mentiin syömään paikalliseen viinibaariin. Otettiin puoliksi äkkimakea Rockyroad. Hyvää oli.

Kaupungilla olikin häppeningiä taas oikein kunnolla. Siellä oli Muotipäivät, jotka kyllä jatkuvat vielä tänään. Kävelykadun keskeisin kohta oli catwalkina. Juontajana taisi olla Leena Sarvi + joku muu (sorisori, en nähnyt sitä toista.)

Nyt pitää aloittaa leipominen, lupasin perhepuiston myyjäisiin pari peltiä mokkapaloja. Mukavaa lauantaita kaikille!

Kommentit

 1. Musta toimii aina-hyvältä näyttää. Kyllä nuo pienet irtiotot arjesta tekee hyvää. Jaksaa taas leipoa ;) Mukavaa lauantaita myös sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, musta toimii ja on helppo :)
   ja kiva on joskus käydä ulkona!

   Poista
 2. Mustin musta on hyvin sanottu, koska mustaa on (kuten muitakin värejä) monessa sävyssä. Aina musta ei näytä päällä hyvältä, koska se voi olla just se väärän sävyinen musta. Olen nimittäin joskus pohtinut sitä, miksi musta ei aina näytä hyvältä ja toisinaan se on niin ainoa väri, mitä päällensä voi edes kuvitella laittavansa. Kyse on kulloisestakin mustan sävystä.

  Yhtä kaikki, musta on aina tyylikäs väri. Ihailen italialaisten tyylinikkareiden taiteilua mustalla, kun jakkupuvun alla on kaulankin tiukasti peittävä poolo, hiukset ponnarilla ja tosiaan täysmusta jakkupuku. Ja silti lopputulos on tyylikkyyden huippu.

  Mukavaa viikonloppua ja maukkaita myyjäisiä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mustan käyttö on varmaan joskus "henkimaailman" asioita. Sen sopivuuteen vaikuttaa kyllä mielentila aika paljon.

   Jotkut ihmiset saa helposti vaatteet näyttämään tosi hienoilta!
   ja piirakat teki kauppansa :)

   Poista

Lähetä kommentti