huh huh...

Olipa muuten omituinen kokemus. Nyt ymmärrän miksi jotkut bloggaajat vaikuttaa oudoilta ja niillä on hassuja ilmeitä videopostauksissa!!! Ei muuten ole helppoa jutustella itsekseen luonnollisen näköisenä pikkukameralle, ja samalla nähdä kaikki omat ilmeet ja eleet.

Tietoisesti hidastin puhettani (liikaa??) kun normaalisti höpötän hirveällä vauhdilla. Ja sit räpsyttelin silmiä ihan oudosti. Varmaan tein 16 ottoa, ennen kun siitä tulis edes vähän kelvollinen??? En ainakaan voisi kuvitella tekeväni videopostauksia!!
No mutta, yhtä kokemusta taas rikkaampi :D

Kommentit

 1. No jopa on sulla hauskat koettelemukset! ei varmaan helppoa ollenkaan =)
  Mutta tosi nättinä olet :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oudointa on se kun näkee itsensä, siis omat ilmeet ja maneerit koko ajan... jotenkin luonnotonta ;)
   (kai tämäkin sujuu jos tarpeeksi harjoittelis, JOS siis tarttis!)

   Poista
 2. Niin tyylikkäänä olet siinä ja niin nätit hiukset madamella!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, mutta oli muuten kaikkea muuta kuin tyylikäs olo! :)

   Poista
 3. Hei, halusin vain tulla kiittämään uusimmasta postauksestasi ja toivottamaan jaksamista haikeina ja surullisina päivinä. (Jostain syystä en saa kommenttia jätettyä juuri siihen kirjoitukseesi?)

  Sinulla on kauniit muistot isovanhemmistasi, heistä kaikista, ja hyvin samanlaisia muistoja on minullakin. Kirjoituksesi sai minut miettimään, mitä itse heistä muistan, ja erityisesti mistä toivon, että minut aikanaan muistetaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sinulle.

   Estin kommentoinnin, kun kirjoitus on kuitenkin aika henkilökohtainen ja tavallaan vähän jännitin sitä jos sinne tulee "tyhmiä" kommentteja. En jotenkin olisi jaksanut lukea, saati vastata niihin...

   Halusin kuitenkin kirjoittaa jotain pientä mun isovanhemmista. Ei sankaritarinoita, vaan pikkujuttuja, pienistä, suurista ihmisistä.
   Mukavaa viikonloppua <3

   Poista

Lähetä kommentti