Normilauantai

Aamusta heti kaupungille vakio cappuccino+lehdet. Mies lähti pelaamaan "säbää", syksy kun on ja vuorot taas pyörii. Minä jäin vielä vähän kauppoja kiertelemään. Ja löysin Inwearin mallistosta kivat housut (nimeltään Enna) jotka kotiutin. Mustat siistit housut puuttui kaapista. Nyt on!


Kotona tein "normilauantairuokaa", eli tortillat kehiin. Hyvää ja helppoa. Ja jos ipanat pyörähtää, niin kumpikin saa itselleen tehtyä syötävää... keskimmäinen kävikin jo ;)
ihania värejä!
sitruuna on kyllä ihan must!

Jälkkärinä loistava löytö! Oikeasti.
just sopiva!
Jos tykkää salmiakista, niiin kuin minä, muttei halua kuitenkaan hirveesti sitä syödä, niin tässäpä sopiva edullinen ratkaisu. maksoi vain 0,38 eur!!! Ja maistuu ihan oikealle salmiakille, ei mitään lakumössöä.


Illalla menenkin lyhyeksi aikaa pientä kummipoikaa hoitamaan, tiedossa siis vauhtia ja varallisia tilanteita. Ukkeli nimittäin yrittää ihan tosissaan kävelemään, eikä ikää ole kuin 7 kuukautta. Ihan höpö lapsi!  
kuva otettu heinäkuussa,  poika on paaaljon isompi nyt!
Sitten vaan kotiin, villasukat jalkaan ja flanellit päälle ja dvd-pyörimään! Kiva koti-ilta siis!

Kommentit

  1. Löysin muuten Emotionista salmiakinmakuisia D-vitamiinipillereitä. Ainakin mulle ne riittää tyydyttämään salmiakkitarpeen, koska käytän muutenkin D-vitamiinia. Ne on vieläpä makeutettukin xylitolilla, eli aika täydellinen kokonaisuus:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Höh! En ole edes tajunnut katsoa sellaisia. Kiitti vinkistä :)

      Poista

Lähetä kommentti