Pieniä ostoksia lauantain iloksi

...ja miksei sunnuntainkin?
Kierreltiin Ihanan Ystävän kanssa 5 tuntia kaupungilla. Tai siis ei me vaan kierretty. Käytiin kahvilla JA lounaalla. Parannettiin koulutusjärjestelmä, kotikunnan taloustilanne ja monta muutakin asiaa! Lisäksi haaveiltiin mahdollisista tulevista matkoista... Normaali settiä siis :)

Ostoksina kirjoja ja pari filmiä. Tykkäsin hurjasti Miika Nousiaisen Vadelmavenepakolaisesta. Muistan nauraneeni ääneen usein sitä lukiessani. No nyt oli SKK:ssa edullisesti Nousiaisen kirjoittama Maaninkavaara (eur 5), ja sehän piti ostaa. Silmiin osui myös hänen Metsäjätti, joka oli kanssa pakko ostaa. Nyt on lukemista ainakin pariksi päiväksi! :)

Kummankohan luen ekaksi?!?
Sokoksella oli 2 euron kappalehintaan erilaisia DVD filmejä. Ostin pari illaksi. Oli niin edullisia etten kyllä viitsi lähteä vuokraamaan. Edulliset kertakatsomiseen tarkoitetut DVD:t voi pistää ystäville kiertoon katsomisen jälkeen.Turha niitä on kotiin jättää jemmaan.
Gideonin naisissa on pääosassa ihanan karismaattinen Bill Nighy!

 Manteleita, kotimaisia omenia ja espanjalaisia luumuja kipossa valmiina napsittavaksi. Ooh, nyt vaan ollamöllöttelyä ja nautiskelua! Kivaa lauantaita kaikille! :)

Kommentit

  1. Mukava päivä kuulostaa olleen ja kivoja löytöjä. Leppoisaa sunnuntain jatkoa!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti