Suolavettä ja omenia

iltapala...taas samaa, mutta niin hyvää!

Katselinpa tässä päivällä toisella silmällä Doctors-ohjelmaa, samalla kuin tasoitin seiniä (??). Piti ihan pitää tauko, kun Travis (siis yksi lääkäreistä) kertoi että jos kolme kertaa päivässä kurlaa suolavedellä niin nielutulehdukset vähenee jopa 40%. No testiinhän tämä menee tästä päivästä eteenpäin. Sen verran on läheisissä flunssan ja yskän kourissa, että aion kyllä kaikin keinoin yrittää terveenä pysyä.
Flickr by JKleeman
  Eli lasilliseen haaleaa vettä laitetaan vajaa 1/2 tl suolaa. Tällä pitäisi kurlutella 30-60 sekuntia kerralla. Saapi nähdä onko tehoja.


Kävin ostamassa omenia taas tänään. Kotimaiset omput on vaan niin ihania! Syön varmaankin 5-6 omenaa päivässä... rousk rousk rousk...

Voi niitä onnekkaita joilla omppuja on niitä omasta takaa!! Onneksi niitä saa kaupasta, ja mahtavaa kun ne tänä vuonna on laadultaan erinomaisia. Illaksi pistettiin omena-kaura-kookos-paistos uuniin. Se on vaan niin hyvää. Eikä nyt niin hirveen epäterveellistä. 


Ja käytiin me tänään katsomassa sitä yhtä kolmiotakin, ja luultavasti tehdään siitä tarjous. Oli ihan näppärä pohjaltaan. Ja taloyhtiökin oli hyvässä kunnossa. :)

Anyways, huomenna aamulla pitäisi taas pyörähtää Helsingissä. Mitähän ihmettä sitä taas päälleen laittais?

Kommentit

  1. Tuo suolavedellä kurkaalminen kuulostaa mielenkiintoiselta, näinköhän sen voisi laittaa itsekin kokeiluun täällä. Omenoita tekee mieli täälläkin, onneksi kaupasta saa kun sato mökiltä jäi heikoksi :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti