Yösyöttö

Eilen illalla olin hoitamassa ihanaa kummipoikaa veljen perheen kotona. Veljen vaimo suositteli kirjaa Yösyöttö, jonka Eve Hietamies on kirjoittannut. Nappasinkin kirjan mukaan kun kaipasin kevyttä lukemista.

Tänään vietin 5 tuntia kirjan parissa ja luin sen kannesta kanteen. Välillä pyrskähtelin, ja välillä olin tikahtua nauruun. Varmaan oli aika tylsää Miehen seurata mun hepulointia ;)  Ei hitsi miten hauska kirja!! Harmi kun se jo loppui. Pitänee hommata jostakin Eve Hietamiehen Tarhapäivä.
Suosittelen! :)

Kommentit

 1. Olen lukenut molemmat ja suosittelen minäkin.
  Vaikkaki molemmat ovat "kevyitä" minusta ydin on vakavaa asiaa,kuten puolison sairastuminen psyykkisesti.Minusta kirjassa on onnistuttu hienosti tuomaan esiin miehen/isän näkökulmaa huuomrin keinoin. Ainahan son naiset "äänessä" kun elämässä sattuu ja tapahtuu...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pidin kirjan miesnäkökulmasta, samoin kun naisten asioiden ihmettelystä. Ja mun mielestä "kyllä pärjää, kun yrittää"-asenne oli ihana! Ja se ettei kaikki nyt niin nöpönnuukaa ole... :)

   Poista
 2. Oi että sinulla on ihanan herkullisen näköisiä kuvia viikonlopulta! Kirja alkoi houkuttamaan lukemisensa puolesta, pitänee hankkia se käsiini jostain :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, herkkuja kyllä olikin! :)
   Ja kirja on kyllä hyvä, oli (pieniä)lapsia tai ei...

   Poista
 3. Tuon voisi kyllä lukea..varmaan asiaa huumorilla höystettynä :) Käytätkö kirjastoa vai ostatko kaikki lukemasi kirjat? Meillä on tosi hyvä kirjasto..Hyvin löytyy uutuudet ja kirjat on hyvässä kunnossa.Tulee käytyä viikottain lainaamassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käytin ennen kirjastoa, mutta olen ihan toivotan palauttaja! Aina sakot paukku, joten lopetin. (Ja käytettiin muuten tosi paljon kirjastonpalveluja silloin kun lapset oli pieniä.)

   yleensä ostan, tai sitten kavereiden kesken kierrätetään/vaihdetaan/lainaillaan. Niin kuin tuo Yösyöttö, lainassa veljen vaimolta :)

   Poista
 4. Me (myös mies) ahmimme nuo molemmat kesälomalla, ihan huippuhyviä molemmat! :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vielä se toinen kirja pitäisi saada jostakin! :)

   Poista

Lähetä kommentti