Eilen viihteellä...

Lähtötunnelmissa...
Huh, kyllä tämän ikäisenä juhlista elpyminen on raskasta. Valvominen väsyttää ihan vietävästi!
Eräällä ystävällä oli illanistujaiset joihin oli kutsuttu ihana kokoonpano mahtavia ihmisiä. Nautittiin hyvästä ruuasta ja juomasta sekä hauskasta tunnelmasta. Kameraa en ottanut mukaan, joten saatte tyytyä kuviin minusta!
Ihana nähdä tärkeitä ihmisiä taasen pitkästä aikaa.

Vähän ennen puolta yötä siirryttiin erääseen iltaravintolaan jossa oltiin kolmeen asti! Kotona puoli neljä. Uuuuh, miten väsyttää! Koko päivä on mennyt puoliksi horroksessa. Mulle ei vaan sovi valvominen. Ei, ei, ei...

Kommentit

 1. Olitpa nättinä ja tosi kivat vaatteet, vautsi. Oisit nyt laittanut pari kuvaa tämän päivän lookista-ei ehkä niin pirtsakka :D Kyllä tosiaan tässä iässä palautuminen kestää..Parikin päivää voi väsyttää. Mutta aina ei jaksa olla järkevä, välillä on mukava juhlia ja viettää aikaa ystävien kanssa. Leppoisaa viikonlopun jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Ei ihan tullut mieleen kaivaa kameraa ja alkaa räpsiä eilisestä lookista kuvia..eeh. ;)
   Tänään ulos lenkille ja sit äänestämään. Se on järkevän aikuisen toimintaa :)
   Ihanaa sunnuntaita!

   Poista
 2. Kivat vaatteet, ihan sellaiset minunkin oloiset ja tuo kaulakoru on tosi kaunis!! Olet niin pirtsakan ja iloisen näköinen, että melkein voi nähdä parit tanssahteluaskeleet lähtiessä ;D

  Kyllä tässä iässä kerta-pari vuodessa ulkona riittää ainakin meikäläiselle. Sitä kun ei oikein osaa sitten lähteä "vain yhdelle", vaan valomerkki tulee ihan hetkessä ja seuraava aamu on yleensä hieman ankea. Ihan pelkästään jo sen valvomisen takia. Kestää käynnistää tuo kone yleensä tavallista pidempään.. Mutta on se niin kiva joskus lähteä viihteelle ystävien kanssa!!

  Nyt on upea keli, vähän happihyppelylle, niin on kuin uusi ihminen hetken kuluttua :)

  Kivaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos :)
   Joo, totesinkin Miehelle, että onneksi näitä illanvioettoja ei ole liian usein. En mitenkään jaksaisi joka viikonloppu. huh!
   Oli hyvä sää ulkoilla, teki oikein hyvää :)

   Poista

Lähetä kommentti