Lemppariasioita

Suloinen Dahlia pisti haasteen, jossa pitää keksiä 10 tämän hetken lempiasiaa. Ja kuten moni muukin on tehnyt, jätän tämän listan ulkopuolelle ns oikeat asiat, eli miehen, lapset, kodin, terveyden, ystävät jne. Vaan teen tästä vähän hömpän. Eikä nämä ole missään järjestyksessä. Miten sitä lemppareita nyt parhausjärjestykseen laittaisi?!?

1) Liikunta
Tähän kuuluu sekä sisä- että ulkoliikunta. Tykkään liikkua sekä rajusti, niin että hiki lentää ja on järjetön uupumus, ja myös hillitymmin. Pitkät, monen tunnin lenkit on myös nautinto!

2) Leipominen
Ihan ehdottomasti yksi parhaita asioita mitä tiedän. Pullan leipominen on jotenkin terapeuttista. Leivän tekeminen tekee onnelliseksi. Pikkuleivistä tulee iloiseksi. Kakkujen teko on ihanaa....

3) Elokuvissa käyminen
Keskinkertainenkin elokuva on kiva kokemus leffateatterissa!

4) Lukeminen
Erilaiset kirjat vie ihan uusiin maailmoihin :)

5) sunnuntai-aamut
Sanomalehtien luku ihan rauhassa, keittiönpöydän ääressä sunnuntaiaamuna on mahtavaa. Hyvää kahvia kupissa ja aamupala lautasella. Tässä voi kulua puolitoista tuntia!

6) matkailu
 Nimenomaan ulkomaan matkailu. Minusta on suurenmoista tutustua uusiin paikkoihin.

7) kahviloissa istuskelu
 Tykkään katsella ihmisiä, juoda kahvia, lukea lehtiä, istua vaan...

8) perjantai-illat
 Viikonloppu alkaa perjantaista. Monesti siihen kuuluu hyvää ruokaa, juomaa ja...suklaata :)

9) musiikki
Hyvä musiikki taitavien muusikoiden esittämänä on nautinto. Radiossa tai livenä. Tykkään!

10) puhtaat, silitetyt lakanat saunan jälkeen
 Tämä oli mun mielestä jo pienenä ihanaa. Saunapuhtaana, yöpuvussa viileiden sileiden lakanoiden väliin nukahtaminen.

Ja onhan maailmassa vaikka kuinka paljon ihania asioita!! 

 Tässä vielä säännöt:
  1. Listaa tämän hetken kymmenen (10) lempiasiaasi.
  2. Jaa haaste vähintään viidelle (5) tykkäämällesi blogille ja ilmoita siitä heille.
  3. Voit halutessasi myös osallistua Mokon myymäläinstallaatioprojektiin sekä Mokon lahjakortin arvontaan lähettämällä oman lempiasiat -listasi osoitteeseen mokomarket@moko.fi otsikolla: Minun lempiasiani. Ilmoitathan meilissä yhteystietosi. Kaikista lähetyistä lempiasioista valitaan osa ja nämä valitut aiheet tulevat olemaan osa Moko Marketissa järjestettyä esillepanoinstallaatiota, jota päivitetään viikottain teidän lähettämillä lempiasioilla. Jokaisen esiteltävän lempiasian yhteydessä mainitaan lempiasian kertojan nimi ja paikkakunta. Voit seurata myymälän installaatioita Facebook-sivuilta. Kaikkien osallistujien kesken arvotaan 3 kpl 50€ lahjakortteja Moko Markettiin (arvo yht. 150€). Teidän lempiasioiden mukaan elävä Lempiasioita -näyttely rakennetaan viikolla 41 ja arvontaan voi osallistua 3.10- 2.11.2012. Moko Oy pidättää oikeuden muutoksiin. Näyttely on pystytetty jo, mutta arvontaan voinee osallistua.
  4. Muista nauttia listaamistasi lempiasioista mahdollisimman usein!

En erikseen haasta ketään, kun tässä on niin vähän aikaa enää siihen haasteen päättymiseen, mutta napatkaa kiinni, jos ette vielä ole tehneet!


Kommentit