telkkariohjelma, joka pistää miettimään...

kuva: flickr creative commons by darkangels
Oletteko katsoneet ohjelmaa Paluumuuttajat TV2:lla? Siinä puhutaan muuten ihanaa murretta! Joka kerta kun katson sitä, haluan muuttaa maalle. Kaikki näyttää jotenkin hirmusen ihanalta, suloiselta, jotenkin kotoiselta ja on aina kesä...

Mutta mies palauttaa minut maan pinnalle. (Mun mies on Pohjois-Karjalasta, ihan Kolin vierestä. ) 
kuva:wikipedia
Taas kun yhtenä iltana lenkillä puhuin maalle muutosta, niin hän päätti oikasta kohdasta jossa ei ole valoja...Hmmm, just!  Joo, ei minusta ole maalle. Ainakaan syksyllä, pimeällä, sateella eikä talvella. Hyvin Mies vaimonsa tuntee... ;)
kuva:flickr creative commons by Json Lind
 Joten mä vaan haaveilen... kuvittelen että on aina kesä. Olisi muutama kana, lammas, ehkä vuohi. Söpöt kasvimaat, marjapensaita, omenapuita.... Puulämmitteinen pihasauna ja söötti vesipumppu pihassa. 
kuva: flickr creative commons by Nina

Kummasti sitä "velloo" nostagian aalloissa...

Kommentit

 1. Pakko sanoa, että maalle muutto ei kyllä käy koskaan mielessä! :-D

  Ehkä se johtuu siitä, että työssäni joudun ajamaan pitkin ja poikin maata. Koskaan en lakkaa ihmettelemästä kuinka joku voi asua keskellä ei mitään niin, että seuraavaan naapuriinkin on monta kilometriä. Puhumattakaan muista palveluista. Hui.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mä olen asunnut mun lapsuuden ihna "jorpakossa", joten tuttua on. Mutten kyllä usko että se enää sopisi minulle... :)

   Poista
 2. Olen katsonut, siellä on yhden tutun naapuri ja vähän ihmetyttää, miten asia ohjelmassa on kuvattu ja esitetty. Nainen löysi uuden ja lähti tämän perään maalle....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No oho? :/
   Mää vaan ihailen ihanaa murretta ja maaseutua :)

   Poista

Lähetä kommentti