Haaveita viikkoasuntoon

Koska tulen viettämään viikkoasunnossa kuitenkin nelisen yötä viikossa (ellei ole työmatkoja) on siitä tehtävä viihtyisä. Eihän siellä muutoin jaksa olla. Meiltä löytyy varastoista jonkin verran tavaraa, kuten valkoinen baaripöytää ja siihen kuuluvat  jakkarat, valkoinen villamatto ja valkoisia verhoja. Varmaan hyllyjäkin on muutama ylimääräinen.
Ainakin nämä jakkarat on varastossa
Jotain joutuu kuitenkin pakosta ostamaan, kuten sängyn. Se onkin ykköshankinta, ja ajattelin että 120cm runkopatja olisi hyvä. Se mahtuu varmaan makuusyvennykseen mainiosti. Eteiseen ajattelin ostaa Victoria Ghost-tuolin.
Kartellin Victoria Ghost
Ja luulen että vaihdan eteisessä olevan naulakon valkoiseksi... Se oli muistaakseni puun värinen. Luultavasti "värkkään" sinne samanmoisen naulakkohässäkän kun on tullut tehtyä muutamaan asuntoonkin. Toimii!
isot koukut ja kunnon hylly
Ja parasta: tadaaa!! Pääsen ostamaan jotain kivaa keittiöön. Ja tietenkin muutaman valaisimen, sisustustyynyjä ja vilttejä. 
Kivoja vaihtoehtoja: vasemmalla clas ohlson ja oikealla kodin1

Tavoitteena on jotain tämän tyyppistä. Paitsi että mulle ei kyllä tule taljaa lattialle, eikä se lattiakaan ole valkoinen. Mutta siis henki olisi jotain tätä tyyliä. Eli puhdasta ja rauhaisaa!
kuva lainattu lundin.se

Ai hitsi, eihän mulla oo telkkariakaan... mutta ehkä en tarvitse sitä?!?

Kommentit

 1. Hyviä ideoita! Niin tuo telkkarijuttu on vähän visainen. Toisaalta sitä ei tarvi, voi urheilla, lukea, tehdä käsitöitä... bloggailla;)Mutta joskushan voi tietty tulla telkan kaipuu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tila on niin pieni 23,8m!!! Pakko laittaa kaikki valkoiseksi, muuten ahdistuu ;)
   Enhän mä varmaan telkkaria tarvii, koska teen kuitenkin pitkää päivää, urheilen ja luen. Mutta en kyllä tee käsitöitä...en osaa!!! :)

   Poista
 2. Myöhästyneet onnittelut uudesta elämäntilanteesta! :-D
  Olisipa kiva laittaa itselle tuollaista pientä kaupunkikämppää. Tosi kivoja juttuja olet sinne suunnitellut, tulee varmasti hieno!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)
   Tavoite on, että asunnosta tulee kiva. tavaraa ei kyllä paljoa mahdu sinne! En ole kyllä ikinä asunut noin pienessä asunnossa :)

   Poista

Lähetä kommentti