Koristuksia töihin?

Mun työpiste on "tyhjä". Siis siinä on vain pöytä, tuoli, rulokaapit, telakka ja näyttö. Jotain pitäisi keksiä. Tunnen itseni ja työtapani sen verran hyvin, että tiedän pöydän kyllä muuttuvan paperi, vihko ja kansio-kaaokseksi jossakin vaiheessa. Tällä hetkellä se on kuitenkin ihan tyhjä.
 Sain edellisessä työpaikassa lähtiessäni ihanilta ihmisiltä Keep calm and carry on- peltitaulun. Se lähtee maanantaina töihin mukaan. Sopii mainiosti piristämään harmaata seinää.
Ja koska on joulu, ajattelin viedä myös pienen valosarjan (kirkkaan) ja laitan sen sievään lasikippoon tuomaan tunnelmaa.
Viherkasvi on mulle ihan turha..koska se ei pysy kuitenkaan hengissä. (Ellen huomenna löydä jotain pientä suht' aidon näköistä tekoviherkasvia...)
 Pitäisi kyllä ostaa seinäkalenterikin. Sellainen, jossa on kivoja kuvia. Myrskyävää merta, majakoita tms. Luulen kuitenkin etten vie perheenjäsenistä kuvia. Ei jotenkin kuulu mun tapoihin. 

Mutta nyt ajatukset pois työstä ja työpöydästä. Viikonloppu on ihan muuta varten! Perjantai-iltaan sopii sushi :) Ja huomenna jotain muuta!

Kommentit

 1. Olisipa hauskaa koristella joku työpiste oman näköiseksi! Tai no, tavallaan olenkin, sillä mulla on kotikonttori = yleensä istuin vain keittiöpöydän ääressä :-)

  Oikein mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan siitä kiva tehdä edes vähän oman näköinen.
   Mukavaa viikonloppua! :)

   Poista

Lähetä kommentti