Työ...mikä ihana tekosyy!

Päivällä kiertelin kauppoja etsien kivoja vaatteita, sillä välin kun Mies oli sählyä pelaamassa.  En kuitenkaan vielä ostanut mitään. Ajattelin, että jos rauhassa vielä mietin... Tässä illalla olen vielä netistä katsellut edullisia mutta kivan näköisiä vaihtoehtoja.
Tämä Lindexin Holly&White-paita kotiutuu huomenna... yllättävä väri minulle!
Pitäisi kyllä ostaa muutamat housutkin, mutta niiden kanssa odottelen vielä. Nuo ympärysmitat eivät ole vielä asettuneet :)
Kokeilin myös tummansinistä bleiseriä, jonka luultavasti ostan.
Tämäkin Lindexiltä. Peruskamaa ja tärähtänyt kuva...
 Nämä valkoiset kivat paidat löytyi netin syövereistä. Tykkään kovin!
vs oikealle: Esprit, Lindex, Lindex
  Pienen laukun tarvitsen, koska aika paljon joutuu olemaan muualla kuin työhuoneessa ja "kotikerroksessa", joten puhelimen, huulirasvan yms henkilökohtaisten tarvikkeiden kiikuttamisen tulisi sujua näppärästi, kädet vapaana. En kuitenkaan halua kantaa mitään överiveskaa ympäri taloa!
 Sokoksella oli nätti MoPin laukku, muttei mustana. Olikohan väreinä violetti ja viininpunainen? Mustan yritän jostakin löytää, netistä se ainakin löytyi!
MK:n pikkulaukku on kans kiva, mutten ole varma häiritseekö nuo logokirjaimet? Pitänee tarkastaa laukku livenä!   
Voihan se olla, että löydän jonkun superkivan, jonka nappaankin hups vaan kotiin. Saa nähdä miten käy!
 Mutta nyt iso muki vihreää teetä, ja telkkarin ääreeen. Sujuvasti siirryn näistä pinnallisista höpöhöpö-aiheista katsomaan Syksyn Säveltä, joka soi tänä vuonna hyvän asian puolesta.

Kommentit

  1. Mullakin on muuten tuo Lindexin sininen jakku. Se on ihan täydellinen jakku ja ehkäpä eniten tällä hetkellä käyttämäni työvaate! Ei heti uskoisi, että Lindex on sen takana..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luulen, että Lindexillä on "suunnittelutiimi" tms vaihtunut. Sillä heidän valikoimansa on muuttunut tosi paljon parempaan. Ennen en löytänyt sieltä mitään...

      Poista

Lähetä kommentti