Joulunjälkeistä elämää :)

Tulipa taukoa bloggaamiseen. Jotenkin tuo joulu otti ja sotki hommat kokonaan. Oli niin paljon kaikkea kiirusta ja puuhaa että blogi jäi sitten taukoilemaan. En ole nimittäin ennen joutunut joulua "laittamaan" ja suunnittelemaan kolmen sadan kilsan päästä.
Tulppaanit meni jo roskiin...vähän ehtivät rupsahtaa ;)
Selvitty on kuitenkin joulusta, ja nyt uutta vuotta kohti. Huomenna taidan kantaa joulukamat takaisin varastoon. Ehkä jätän valkoiset tähtivalaisimet vielä ikkunoihin. Nehän onkin sisustustähtiä, ei joulutähtiä!

Kauppoja olen kiertänyt lähinnä netistä. Ja olen vähän sortunutkin. Paitsi en alennustuotteisiin. Ne mitä olisin alennushintaan halunnut ehti mennä nenän edestä. Töissä lounastunnilla tein yhdestä hameesta "tilauksen", mutta huomasin ettei pankkitunnarit olleetkaan mukana. Kotiin tultua yritin uudestaan...ja sit se olikin mennyt. Noh, ehkäpä se ei ollut tarkoitettukaan minulle.

Tilasin pari nättiä monikäyttöistä paitaa työkäyttöön. Espritiltä. Oikein sieviä. Ja monikäyttöisiä.

Esprit.fi
Oli siellä pari hamettakin, mutta niitä on kyllä välttämätön mennä kokeilemaan ihan livenä. En ole ihan varma mikä koko olisi paras, siis istuisi nätisti.
Esprit.fi
Kävinhän minä Mulberrynkin sivuilla, ja oli siellä muutama ihanuus...mutta jätin toistaiseksi. Ehkä pidempi harkinta-aika (ja vähän pidempi säästäminenkin) tekee hyvää!
Kaunis Hetty
Nätti Lily
Mutta jätin siis nämä vielä hautumaan. Pakkoa kun ei ole ostaa :)

Rento ja hauska Lily, kesäksi ehkä?

Huomenna ajattelin käydä vielä katsomassa ihan oikeassa kaupassa/kaupoissa jos löytyisi jumppakamppeita. Tarttisin parit housut ja muutaman paidan. Ehkäpä suuntaana h&m tai stadium?

Kommentit

 1. Oi mitä ihania puseroita Espritiltä! Minä tunnustan, en ole uskaltanut edes mennä sinne vilkuilemaan, tunnen itseni liian hyvin :D

  Mulberryn vilkuilin ja jätin välistä. Tekee säästäminen täälläkin ihan hyvää, tullut kaikkea kyllä nyt saatua semmoiset määrät, että pitää nauttia niistä tällä hetkellä.

  Rentouttavaa viikonloppua sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö vain! Toivottavasti pitsipaita on yhtä kaunis livenä, kuin kuvissa. *huokaus*
   Järkeilin, että kun laukku ei ole välttämätön ostos(nyt), niin sitä voi venyttää vaikka juhannusaleen... tai matkatuomiseksi.
   Ihanaa viikonloppua sinnekin!

   Poista

Lähetä kommentti