Jumppavaatteita ostettu

Käytiin tyttären kanssa kauppoja kiertelemässä. Mukaan tarttui Sokoksen talvialesta peruskosmetiikkaa, tarvikkeita (vanua yms) ja hajuvettä.  Syy kaupungille menoon oli kuitenkin jumppavaatteiden ostaminen. Minullahan ei ole Helsingissä pyykkikonetta, (enkä sitä aio sinne hommatakaan) vaan "raahaan" viikottain tarvitsemani tavarat kotoa reissukämppään.
peruskamaa; housuja ja toppeja. Vielä puuttuu jonkinmoinen huppari.

Olen tehnyt "pyhän" lupauksen käydä salilla arkipäivisin, 3-4 kertaa viikossa. Ja siihen tarvitaan tarpeeksi vaihtovaatteita. Löysin kivoja ja edullisia H&M:ltä. Paidat oli vajaa 10 euroa kpl ja housut olivat kummatkin alle 20. Ei pahat hinnat ollenkaan.
weheartit.com
Selailin salin aikatauluja ja aika kivasti jumppaa olisi tarjolla viikolla. Maanantai-iltaisin olisi Sats Energy, ilmeisesti jonkinlainen aerobinen liikuntapläjäys ilman välineitä (kunnon perusjumppaa siis). Tiistaisin olisi sisäpyöräilyä. Keskiviikkoa-aamulla olisi ennen töiden alkua body pump+ sisäpyöräily ja iltapäivällä piloxing (pilates+boxing??) Torstaina on tarjolla sekä sisäpyöräilyä että Shape-tunti. Muina päivinä en sitten pääsekään.

Ho hoo, miten tervellinen ja hieno vuodesta 2013 tuleekaan!! Paitsi että työkeikat/matkat tulee kyllä sekoittamaan liikuntapasmat. Mutta hyvää tahtoa kyllä löytyy!

Kommentit

 1. Kyllä se siitä lähtee!

  Terv. Malva 44v, 3-4 krt viiko spinnissä ja tilkka salia väliin...

  VastaaPoista
 2. Ensi viikolla täälläkin jatkuu piloxing. Raastavaa mutta palkitsevaa ;) Liikkumisen iloa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen kokeillut sekä pilatesta että boxingia...saas nähdä mitä mun piloxingista tulee ;)

   Poista

Lähetä kommentti