Kuvia alkuviikosta

Jonkinlainen päivitys. Eli kuvia aluviikosta... 
Keskimmäinen lapsi opetti puhelimen kuvankäsittelyä sunnuntaina...
Kuvat otettu Lumialla, ja leikin jollakin ilmaisella kuvasovelluksella...sain aikaan kehykset ja tekstiä. Vaikkei se joka kuvassa olekaan ns oikeassa kohdassa... Mutta enköhän pikkuhiljaa opi :)

On pimeää...ja lunta! Onneksi talvipäivänseisaus on jo perjantaina. Onneksi siitä syystä, että sit mennään jo valoa kohti :)

Työkaveri uhkaili tulevansa huomenna hiihtäen töihin. (Joo, oikeasti! Asuu Munkkivuoressa!!) Sen verran on kävelytiet lumisia ja pyörällä kulkeminen hermoja raastavaa ja hankalaa... Hitsi kun pääisisi nappaamaan kuvan  tytöstä vetämässä suksilla Pitäjänmäkeä ylös!!


Työpaikan lähellä oleva salikin on ehtinyt tulla tutuksi. Aika täynnä vaan iltapäivisin. Tunneille pitää tehdä varaus tosi ajoissa jos meinaa mahtua. Perjantaiaamuna ajattelin (yrittää) mennä klo 7 Bodypumpiin! Saa nähdä onnistuuko.
 
Osa eilisestä iltapalasta... tai siis iltaherkuista. Heh. Karkkihammasta kolotti, ja ostin retiisejä.... Muistin kaupassa käydessä, että joku työkaveri on joskus kehunut miten retiisit vastaa maultaan salmiakkia... Not! Maistui ihan samalta kuin ennenkin. (eli ei hyvältä) Aion kuitenkin reippaana syödä loputkin sieltä jääkaapista.
 
Mukavaa viikkoa kaikille! Poltellaan kynttilöitä ja fiilistellään tulevia vapaita ja joulua.

Kommentit

 1. Hauskoja kuvia minusta. Olen harkinnut tuota samaa hiihtäen töihin, tänne saisi ihan hyvän lenkinkin aikaa. Väitän kuitenkin, että vaikka aamulla jaksaisin tänne sivakoida niin en illalla takaisin enää, joten olen hypännyt autoon ja huristanut töihin :)

  Hyvää viikonjatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista, ja anteeksi tämä hirmu viive vastauksesta. Työkaveri tuli muutamana päivänä hiihtäen. Hänen mukaansa oli nopeampaa kuin kävely ;)

   Poista

Lähetä kommentti