10 000 askelta

Otsikko on lainattu Sports Ladyn blogista. Kaivan huomenna askelmittarin esille ja ryhdyn seuraamaan askelia jo nyt, vaikkei helmikuu olekaan. 
Helmikuussa alkaa (ilmeisesti) kampanja, jolla pyritään saamaan askelmäärä päivittäin yli 10 000. Siinä saattaa olla tekemistä istumatyöntekijälle (esim. minä). Pitänee aloittaa rappukävely töissä. Ja tehtävä tikusta asiaa, jotta peffa nousisi penkistä. 
Ei meidän työpaikan rappuset....  kuva: Flickr by JoeTheLion
Onneksi normipäivinä tulee käveltyä työmatkat... Taitaa tulla vajaa tunti yhteensä. Lisäbuustia kävelyyn tulee kun kannan aika raskasta reppua/laukkua/tietokonetta tai kaikkia mukana. Tänään aamulla muuten matka tuntui pidemmältä kuin koskaan! Laukku painoi ihan älyttömästi, kun siinä oli vaatteita vietäväksi kotiin. Huh! 
Pienoisen haasteen kävelymäärille asettaa kyllä työmatkat. Kaipa tähän joku ratkaisu löytyy. ;) Ja pääseehän hotellista ulos! 
Näissä maisemissa ensi viikolla :)   kuva: Flickr by www.blogforphotos.com
Kokemuksesta tiedän, että kun keväinen aurinko alkaa tillittämään, niin liikkuntamäärät vaan lisääntyy!!! 

Kommentit

 1. Voisi olla ihan hyvä idea hankkia askelmittari ja vähän katsella miten itse tulee käveltyä. Saa nähdä miten tällaisen istumatyöläisen joka taittaa työmatkat autolla oikein käy. Veikkaan, että todella huonosti, mutta siitä on sitten hyvä lähteä kävelemään enemmänkin.

  Hyvää viikonloppua sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En muuten askeltanut tänään... -27 mittarissa, niin en ihan lähtenyt mittailemaan. Jos sit huomenna ;)

   Poista

Lähetä kommentti