Viikko 1

Vuoden ensimmäisen päivän työasu on vähän tylsä. Mutta edessä on 3 tuntia junassa, 8 tuntia toimistoa, ja puolituntia ison vaatelaukun + blenderin raahaamista asunnolle kävellen, niin mahdollisimman helpot vaatteet on silloin must, kiitos.

paita Esprit
housut InWear
huivi Mexx
Hameessa voin keekoilla huomenna :)

***

Tapoihini ei kuulu uuden vuoden lupausten tekeminen. En saa niitä kuitenkaan pidettyä Mutta ajattelin pistää muutaman tavoitteen itselleni. Tavoite on sitäpaitsi positiivisempi kuin lupaus. Tavoite sisältää yrittämisen... ja armon jos ei pysykään siinä. Rikottu lupaus on rikottu, eikä sitä enää voi korjata. Joten...
 

 • Pyrin luopumaan suklaasta. Se laukaisee (toisinaan) migreenin ja kertyy (aina) lantiolle. Ei mikään positiivien ihmeaine siis.
weheartit.com
 • Tavoitteena käydä salilla se 3-4 kertaa viikossa. Voi olla haastavaa matkustusviikkojen aikana. Silloin saleilu on korvattava reippaalla lenkillä.
wehearit.com
 • Tavoitteena on  taloudellinen riippumattomuus. Tämä on oma pitkän tähtäimen suunnitelma, johon kyllä tuli pikku notkahdus viime vuonna vapailun myötä. Sopeudutaan, sopeudutaan :)
wehearit.com
 • Viimeisenä tärkein. Ehdottomasti. Tavoitteena onnellisuus ja rakkaus, edelleen. Tätä pitää vaalia. Ehdottomasti.
weheartit.com
 Vähän imelä ja "teinimäinen" tämä viimeinen kuva... mutta söötti kuitenkin. :)

Kommentit

 1. Hyviä lupauksia aiot tehdä! Varsinkin tuo itselleen armollisuus on hyvä muistaa, ei saa olla liian ankara itseään kohtaan - missään asiassa :)
  Minä en vielä tehnyt lupauksia, mutta muutama on kyllä mielessä (armollisuus mukaan lukien!)

  Kivaa alkanutta vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun on itselleen armollinen, voi olla myös toisille.
   Ja kai se otsa kurtussa töiden paiskiminen on aika syvälle juurtunut suomalaiseen mentaliteettiin. ja sehän ulottuu sitten kaikille elämän alueille. ;)

   Mukavaa alkanuta vuotta myös sinne! :)

   Poista
 2. Minusta hyviä pyrkimyksiä! Itsekin olen harkinnut tässä omiani, saa nähdä millaisia toiveita tai pyrkimyksiä tulen vielä esittämään. Itselleen armollisuus on hyvä muistaa, monessakin eri tilanteessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös. Ei liian "nipottavia".
   Tärkeintä varmaan on muistaa olla kiltti... niin itselle kuin muillekin. :)

   Poista
 3. Tavoite on kyllä huomattavasti parempi kuin lupaus - tavoitettahan voi aina tarkistaa, sitä voi muokata ja sen tulee elää. Armollisuus itseä kohtaan on yksi vaikeimpia taitoja tässä elämässä, mutta onhan tässä loppuelämä aikaa opetella;) Oikein hyvää alkanutta vuotta sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lupauksessa on myös se negatiivinen puoli...siis jos se tulee rikottua vaikkapa vahingossakin, niin sitten on kovin paha mieli.
   Tavoite ei ole liian kova.
   Ja armoa tarvitsee kaikki, ja kuten sanoit, sitä voi opetella loppu elämän.
   Hyvää vuotta 2013 myös sinne!

   Poista

Lähetä kommentti