Aurinkoinen tiistai

Aurinkoinen ja kylmä tiistai.  Totta tosiaan.  Joinakin aamuina kolme kilometriä on lyhyt, toisinaan taas pitkä. Ja tänään se kyllä oli sitä jälkimmäistä.  Jokseenkin kammottava tuuli oli taas aukeilla paikoilla. Hrrrr…

neuletakki Benetton, kauluspaita CK, housut InWear
Katsoin viisaammaksi laittaa neuletakin töihin, villaisen sellaisen. Eipähän tarvinnut palella!  Ei sisällä , eikä ulkona :)
Töihin lähdössä..
Kuulin radiosta, että Jukka Viljanen (hurja juoksija, muuten) lähtee vapaaehtoisesti  juoksemaan Gröönlannin halki. Kunnioitettavaa tai huullua? Siellähän on kylmä, ja ihan varmasti tuulee Joten ehkei täällä pitäisi valittaa?

Viikonloppuna satuin kanavalle, kun Strömsö-ohjelmassa oli haastateltavana Carina Räihä (Mt Everestin valloittanut suomalaisnainen), joka tällä kertaa aikoo valloittaa kaikki Seven Summits huiput!  Hienoa! Suorastaan Uskomattoman hienoa, että joku jaksaa ja viitsii tällaisia "temppuja". Ja ihmeellistä, että mielenkiintoa ja energiaa riittää.  Itse taidan olla aivan liian mukavuudenhaluinen...  
Ei minua se fyysinen ponnistelu pelota. Monesti olen ajatellut että vaeltaminen Alpeilla, tai Camino de Compostelan reitin käveleminen tai piiiiitkät  pyöräretket pitkin Eurooppaa olisi hienoja toteuttaa.  Mutta, haluan päästä edes joinakin iltoina suihkuun ja nukkua suht mukavasti! Ja käydä kivoissa paikoissa syömässä, ja katsella hienoja maisemia. No mitä tästä voi päätellä...no ainakin sen, etten ole seikkailija. Enkä kyllä kovin rohkeakaan.  Mutta enköhän jotain pientä ja jännittävää keksi...luulisin ainakin?

Kommentit

 1. Onpas mukavan ja rauhallisen näköinen
  asukokonaisuus. Mukava lukea myös blogiasi lei-
  pomuksista, terveellisestä ruuasta, liikunnasta
  ja vaatteista.

  VastaaPoista
 2. Minäkin ajattelin tänään, että voi kun pitääkin olla vielä kylmä... Jotenkin sitä haluaisi jo vähän lämpimimpiä ilmoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. saisi olla kyllä paljon lämpimämpää :)
   Taitaa olla kestotoive lähes kaikilla tällä hetkellä...tuo lämpö siis :)

   Poista
 3. Juu lämpöisempää sais olla... Mä tykkään kovasti katsoa tai lukea noiden "extreme" ihmisten juttuja. Näin myös sen Caritan Störmsössä, vaikuttavaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. onneksi kevättä kohti :)
   Juu, ihmiset tekee hurjia juttuja. Niitä katsoessa aina toteaa että on aika "nössö"... ;)

   Poista

Lähetä kommentti