Ke-to HelsingissäVäliajan herkkupala

Ihana Ystävä on viettänyt Helsingissä pari päivää käyden mm Heurekassa ja Ateneumissa. Lisäksi hän supertehokkaana ihmisenä hommasi meille iltamenoihin liput.

Keskiviikon konsertti oli huikaiseva!! Upeassa Musiikkitalossa kuultiin Mozartin sinfoniat 39, 40 ja 41. Kapellimestarina oli Andrew Manze. Itkuhan siellä pääsi, niin kaunista oli...
Musiikkitalo on todella upea. Ja siellä on hieno akustiikka. Tykkäsin kovasti!
Bonuksena kuultiin vielä lopuksi Iiro Rantalan johdolla Beethovenia. Kokemus oli kiva, ja ajattelinkin jos Musiikkitalon konsertit voisi ottaa vakiosti omaan vapaa-ajan ohjelmistoon.

Todistettavasti ollut paikalla :)
Torstai-illaksi meillä oli liput Kansallisiteatterin Patriarkka-esitykseen...joka peruttiin sairastapauksen vuoksi. Noh, ennakkoluulottomasti Ihana Ystävä vaihtoi liput toiseen esitykseen...
Erilainen kokemus..
Näimme Nukketeatteriesityksen Perhosia askelten alla. Olen yhtä kokemusta rikkaampi. Siinä tuli käytettyä 55 minuuttia eri tavalla kuin ikinä ennen.

Ystävän harrastaessa kulttuuria, mami oli töissä
Käytiin vielä illalla ennen kotiinlähtöä "Teerenpelissä" yksillä. Siellä olikin yllättävän paljon ihmisiä torstai-illaksi. Paikka on kyllä  miellyttävä sisustukseltaan ja tunnelmaltaan. Ainakin minun mielestä.

Kommentit

 1. Mitenhän minä en ole saanut vieläkään aikaan tuota musiikkitaloa katsastettua, pitänee ryhtiliikkeitä tehdä sen kanssa :)

  Oikein hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se Musiikkitalo on KAUNIS! Ehdottomasti kannattaa nyt ryhdistäytyä ;)

   Mukavaa viikonloppua sinullekin!

   Poista
 2. Teillähän on ollut tosi kiva ilta :)
  Musiikkitalo on kyllä upea! Olen käynyt siellä useamman kerran; musiikki kuuluu tietysti upeasti mutta myös puhetilaisuuksissa akustiikka toimii, nimittäin siellä kuuluu pienikin supina! Mutta kaunis se on ja tilan puuosat on tehnyt syntymäkuntani yritys :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä!
   Se rakennus on kaunis! Kävin eka kerran, muttei jää viimeiseksi!
   Mä silittelin sitä kaunista puupinntaa aina ohimennessä :)

   Poista

Lähetä kommentti