Keskiviikko

Tässä parisen viikkoa sitten oli ensimmäinen palautekeskustelu (kehityskeskustelun pohjustus) ja sain "yhteenvedon" tänään kirjallisena.
Kaikissa työpaikoissa ei pidetä keskustelua näin nopeasti aloittamisen jälkeen. Ainakaan omalla kohdalla ei ole ollut.    Normaalit (enemmän tai vähemmän kehittävät ) kehityskeskustelut on kyllä pidetty noin kerran vuodessa….
Anyways, lukiessa alkoi muuten hymyilyttämään… Sillä vaikka itsellä on olo, että on toooosi hukassa välillä, niin ilmeisesti se ei sitten näy muille?!?

 Totisinta totta taitaa olla tuo kehityskohde. Kummasti sitä varmaan kaikkien naisten pitäisi opetella armollisemmaksi itseään kohtaan...
 
Ilta taitaakin mennä siivotessa, niin on kivempi tulla ensi viikolla taas tänne. Vaan eihän siinä siivouksessa taida mennä kuin korkeintaan puolituntia. Neliöitä on niin onnettoman (onnellisen) vähän.

Kommentit

 1. Muakin hymyilyttäisi noin kivan palautteen jälkeen :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeps, sai kyllä hyvälle tuulelle. Kyllähän tuosta itsensä tunnisti :)

   palaute on arvokasta sekä saada että antaa...

   Poista
 2. Eikö ole kiva saada tuollaista palautetta!? Onnittelut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan se! Palautetta pitäisi saada (ja myös antaa) useammin. Lyhyt ja kevytkin palaute on arvokas sen saajalle. Eikä vaan alussa tai pakollisissa kehityskeskusteluissa, vaan paljon paljon useammin. Se antaa eväitä ammatilliseen kehittymiseen :)
   ...siis kun mielestä...

   Poista
 3. Loistavaa palautetta olet saanut, onnittelut siis ! Itsellänikin oli kehitykeskustelu vähän aikaa sitten . . . ja ihan mukavaa palutetta tuli :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Palaute tekee kyllä hyvää! ja hyvä palaute tuntuu vielä paremmalta! :)

   Poista
 4. Onnittelut - kylläpäs on hyvää palautetta. Kiva lähteä pääsiäislomille tuollaisen jälkeen;)
  Ja tuo kehityskohde pätee moneen meistä - varsinkin naisista. Kilteistä pikkutytöistä pitäisi kasvaa naisiksi. Ihan kaikissa asioissa en tahdo vieläkään - mutta aika monessa kohtaa olisi petraamisen varaa; varsinkin siellä työelämässä!
  Mukavaa pääsiäisenaikaa sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva totta tosiaan kun on pidempi vapaa!
   Liian kilti ei saisi olla, eikä liian kova itselleen.
   Mukavaa pääsiäistä!

   Poista
 5. Loistavaa palautetta. Onnittelut, kyllä tuollaista on hyvä lukea :)

  Itse ainakin tunnistan tuon kehityskohteen itsessäni, niin töissä kuin vapaallakin. Itsellä se kehistyskeskustelu odottaa parin viikon päässä. Ensin lomaillaan kuitenkin, sitten voi taas kehittyä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, joo. Nehän keskusteltiin silloin, mutta paperilla ne näytti kyllä enemmältä :)
   Viikonlopun viettoon tänään! Jess!

   Poista

Lähetä kommentti