Leppoisa lauantai

Tämä pääsiäisen aika on kyllä ihanaa oleilua ja möllötystä. Aamulla katsottiin yks leffa (Keinottelua - Arbitrage). Ja sitten hitaanlaisen aamupalan ja hiissuttelun jälkeen lähdettiin käymään kaupungilla kahvilla.
Pihasta lähtiessä takaa kuuluva "pöhinä" kiinnitti huomiota. Sinisellä taivaalla oli kauniinvärinen kuumailmapallo. Hienolta näytti pallon eteneminen tyynessä kevät auringossa.
Pääsiäisen ja kevään värinen pallo :)
Kävin (vihdoinkin) kokeilemassa sitä Lindexin siniraitaista mekkoa. Mutten ostanut. Pitää vielä miettiä/harkita tosissaan tuleeko sitä oikeasti käytettyä?!?

Olisikohan sille samasta kankaasta valmistetulle puolihameelle enemmän käyttöä? Hitsi, kun en sitten sitä kokeillut. Jotenkin tajusin vasta kotona että siinä olisi vaihtoehto. Hitaat on hoksottimet toisinaan...


Koska ulkona ei ollut kylmä, eikä juuri tuullutkaan pistin päälle mustan lyhyen villakangastakin. Sitä ei ole tullutkaan pidettyä parina viime vuotena paljokaan. 
Ihan kivahan se on. Vähän lyhyt, mutta siinä on ihan hauska isohko kaulus. Takki on aika ohutta villakangasta, ja siinä on vain vuorisilkki sisäpuolella. Joten välikausitakiksi sen miellän. Se on muistaaksen Your Facen myymälästä.

Eilen mun tyttö kävi kuuntelemassa (ja katsomassa) Karri Koiraa ja Rudolfia.
Karri Koira ja mun ihana tytär <3

Pyysin vähän leikilläni nimmarin, kun tykkään heidän musiikista koska se on niin hauskaa ja hyväntuulista. (jeps...mulla on aika monipuolinen musiikkimaku) Ja katsokaa! Toinen nimmari "äitille" on mun tytön käsivarressa....

ja toinen pienellä paperilla! :)
Olenkohan muuten ikinä ennen pyytänyt nimmaria!? Mutta tää oli niin hauska juttu!

Nyt pitäisi lähteä käymään kaupassa. On haettava perunoita muussiin ja kermaa pannacottaan. Jotenkin ne jäi torstaina ostamatta?  Aurinko paistaa edelleenkin niin kauniisti, joten reput selkään ja hyötyliikuntaa harrastamaan. Matkaa kertynee yhteensä n 10 kilometrin verran. Eikös se käy mukavasti lenkistä!?!
Mukavaa pääsiäisen jatkoa kaikille!

Kommentit

 1. Näyttää hyvältä tuo mekko. Entisestä hamefriikistä on tullut nykyään mekkofriikki. Ne on niin helppoja yhdisteltäviä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole varma onko mekko hyvä... Siis että tulisiko sitä käytettyä. Joten taidan käydä kokeilemassa vielä uudelleen.
   Olisihan se helppo vaate töissä. (+villatakki)
   :)

   Poista
 2. Olipas hyvä nähdä tuo mekko sinun päälläsi - ei tarvitse enää sitä himoita, kun se olis mulle auttamatta liian lyhyt. Mutta kauniisti se sinulle sopii. Onkohan se hame yhtä lyhyt;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kai tuo lyhyt ole... Se on polviin saakka. Siinä on vyötärö yllättävän korkealla, joten se saattaa luoda optisen harhan...
   Hame pitää käydä kokeilemassa, ehdottomasti. :)

   Poista

Lähetä kommentti