Loppuviikon kootut

Pakolliset blogitulppaanit ja suklaanamit kuvattuna.
 Karkit hotkasin jo! Ne ei pitkään ehtineet kipossa olla :)
Tämän päivän työasu. Pyörittelin Exceliä toimistolla, joten vaattet oli helpot ja mukavat. Benettonin villatakki, farkut ja kaulaliina. Ei palellut, vaikka töissä ilmastointia oli säädetty "tiukemmalle"... Miksi muuten toimistot on yleensä kylmiä? huh?
Siellä taustalla aamutv iloisesti päällä...
Keskiviikon blogitapaaminen meni ihan plörinäksi omalta kohdalta. Mulle iski töissä ihan tajuton migreeni, joten lääkärissä käynnin ja lääkityksen avulla nukkumaan. Pikkasen harmitti! Noh, näitä sattuu...
 ***
Eiliset työvaatteet... bleiseriä ja raitapaitaa. Päivä ei mennyt kokonaisuudessaan toimistolla, vaan oli yks tapaaminen...
Myöhemmin näin suloisen H:n, käytiin syömässä ja höpötettiin monta tuntia!! Aika kuluu nopeasti hyvässä seurassa!
Tää ilta on ihan mysapysa, leppoilua. Mies lähtee kavereiden kanssa livekeikalle, ja minä tassuta kotona villasukissa. Jess, kotona!

Oletteko nähneet Oma-lehden mainoksia? niitä, joissa on Miitta? Ihan mielettömiä. Vähänkös repesin eka kerran kun näin! Loistavia. Natsaa mun huumoriin :D
En ole edes nähnyt koko lehteä missään, mutta ne mainokset telkkarissa! heh...

Mukavaa viikonloppua kaikille!

Kommentit

 1. Komppaan täysin tuota toimistojen kylmyyttä koskevaa huomiota - meillä ainakin on kylmä sekä talvella että kesällä - koneellinen ilmastointi on niin syvältä! Ei tarvitse kuvitella, että peruspaitiksella tarkenisi.
  Ostin tänään tuon Oma-lehden - oli 1 euron hintaan tyrkyllä - mutta en ole vielä edes avannut. Säästelen iltalukemiseksi.
  Leppoisaa viikonloppua sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä. Kesät-talvet kylmää! Ja silti "mittausten" mukaan kaikki kunnossa...huoh!

   Poista
 2. O la la Annu on sailorin morsian niin tyylikäs!

  VastaaPoista
 3. Mainosta en ole lehdestä nähnyt, mutta pällistelin lehteä torstaina Prismassa. Oli kyllä kassoilla ja lehtihyllyllä ja kläytävällä hyllyllä ja... ostin Ellen :D

  Meillä on kanssa toimistossa viileä, istun jotenkin vielä niin, että siinä on ilmastointipömpeli yläpuolella (tosin niin on avarat ikkunatkin vieressä <3) joten kesä talvet istun vähintään huivi harteilla. Minulla on töissä huolaa jaloille ja kaiken maailman villahuivia ja käsien lämmittimiä ja ties mitä ilmastoinnin varalta. Pitää oikeasti joku päivä pyytäää työkaveria ottamaan kuvat siitä miltä oikeasti näytä siellä omassa pömpelissäni istuessa :)

  Oikein hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä hirveää kun hartiat menee jumiin ilmastoinnin vuoksi. Meilläkin aika monella on huopa/viltti mukana jota pitävät polvien päällä TAI kietovat sen hartioille.
   Siistin sisätyön haittoja ;)

   Poista
 4. Sama kylmyys minunkin työpaikalla. Ukot ovat ilmeisesti kuumaverisiä kun säätävät lämpötilaa +19 asteeseen, minä käyn sitten tilanteen tulleen säätämässä +23. Sitä rallia mennään viikko :) Sitten ne aukoo ulko-ovia kun on hiki kuulemma :D Ja samalle mainokselle on naurettu täälläkin :) Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
 5. Samaa mieltä noista ilmastoinneista... Mulla on töissä aina kämmekkäitä, hartiahuiveja yms. joilla tuota kylmyyttä yritetän hillitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Palaleminen on tosi ikävää... ja työteko kylmässä on ihan hirveää! kynnet sinisenä kylmästä kun hommia tekee...hrrrrr

   Poista

Lähetä kommentti