maaliskuun myräkkää...

Jösses mikä sää ulkona! Oikeasti, lunta ja jäätä tuli (tulee!!) vaakasuoraan. Sain kotimatkalla sekä meikinpoiston, että syväkuorinnan kasvoihin!  Villakangastakkiin tuli pintaan sellainen jääkuori... huh. Onneksi oli ruoka valmiina kun tuli kotiin. Kiitos tästä maailman parhaalle Miehelle!
Olen kyllä ihan koruharakka. Satuin matkan varrella piipahtamaan Sokoksella, ja siellä oli aika ihana käsikoru -70%. No sehän piti ostaa. Väri on turvallinen musta, joten se käy lähes kaikkien mun vaateiden kanssa. ;)
 Tänään oli harmaan pitkähihaisen t-paidan päivä. Aika helppo ja mukava olla siinä. Kävisi kyllä mustan bleisierin kanssa...mutta se oli Helsingissä. Joten sitä ei tänään.
 Mikä ihme "himotus" mulla on muuten harmaaseen väriin? Jotenkin se näyttää hirmu raikkaalta, vaikka se onkin vähän epäväri. Harmaa kyllä sopii minulle paremmin kuin esimerkiksi toinen epäväri, beesi/vaalean ruskea.
 Toinen väri mikä näyttää tosi kauniilta tällä hetkellä on...sähkönsininen. Se on niin hieno ja vahva väri. Voihan se olla että se on nostalgiaakin. Se oli yksi lemppareista lukioaikana...
 Huomenna kohti Helsinkiä. Pitäisi kyllä jonakin päivänä(iltana) ryhdistäytyä sen verran että kävisi siellä keskustassa kaupoilla. Mutta kun en tiedä sieltä "mitään", niin se shoppailukiertely saattaa olla vähän hakuammuntaa... varmaan navigaattori käteen ja menoksi?!?

 “There’s only one really good life, and that’s the life you know you want and you make it yourself.”
–Diana Vreeland-

Kommentit

 1. Ootpa pirtsakkana siellä =)

  Olkoon vaan harmaa epäväri, mutta kyllä se niin moneen passaa!

  Hei, jos sä olet siellä Hkissä ihan yssisses viikoilla, niin tule meidän kanssa Nectarineen parin viikon päästä! Käy kurkkaamassa mun blogia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. varmaan tehosi se jäinen lumisade?!?
   Tulisin mielelläni, mutten ole vielä varma sen päivän työtilanteesta, joten en valitettavasti ainakaan vielä voi ilmoittautua. :/
   Perjantaihin mennessä varmistuu :)

   Poista
  2. Ok, olisi kiva nähdä! Vielä on tilaa =)

   Poista
 2. Oletpas sinä kauniin ja iloisen näköisenä siellä!

  Harmaa sopii kovin monelle kyllä, itse en sitä keväällä oikein osaa pitää, jotenkin taas omassa päässäni fiksaantunut talviväriksi. Pitäisi muuttaa mielipidettään ja tottumuksiin, kyllä se vaan niin nätiltä näyttää! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iloisena ja levänneenä! :)
   Minäkin mielsin ennen harmaan talviväriksi...mikälie nyt minuun iskenut? Keväthulluus? ;)

   Poista

Lähetä kommentti