maanantaiflow

Kiva, kiva! Etäpäivä lähitoimistolla. Ja saan huomennakin tehdä työtä siellä. Yritän junailla niin, että vielä ylihuominenkin onnistuisi. Esteitä ei pitäisi olla, sillä keskiviikoksi suunniteltu koko päivän kestävä asiakastapaaminen peruuntui.

Aamulla leivoin toimistolle pullaa kiitokseksi yhdestä jutusta. Hyvin upposivat :)
kuva : http://weheartit.com/entry/53947085/via/naturallywonderful

Oli muuten ensimmäinen superhyper LOISTAVA työpäivä. Tiedättehän, kun on paininut jonkin ongelman kanssa jo jonkin aikaa (päiviä?!?) ja tuntuu että se tulee uniin(kin), ja sit PAM! se selkiytyy ja sen saa ratkaistua! Kunnon voittaja fiilis! Tätä on kaivattu. Jatkukoon tämä flow tästä eteenpäin. win-win-win! :) Onnistumisen tunne on hieno!
kuva: http://weheartit.com/entry/54190356/via/vanishingmemories

Aloitin 50 Shades of Greyn lukemisen lauantaina, ja pääsin sitä about 70 sivua, ja täytyy sanoa että kesken jää... En tykkää. Tuli ihan sellainen olo kuin lukisi jotain nuorten lehdissä julkaistua jatkista. Niitä tuli joskus teininä luettua kesäisin... En tiedä onko se sitten huonosti käännetty, vai onko kirja alun alkaen "heppoisesti" kirjoitettu. Mutta ei kiitos minulle. Kun ei uppoa, niin ei uppoa. Mitäpä sitä enempää itseään kiusaamaan. Maailma on täynnä lukemattomia kirjoja.
 kuva: http://weheartit.com/entry/54245570/via/_Lina_
Pitää varmaan käydä hakemassa kirjakaupasta joku uusi pokkari. Just nyt ei ole mitään iltalukemista... Ehdotuksia otan ilolla vastaan :)

Kommentit

 1. Ei minunkaan makuun tuo kirja! Lopetin heti sen lukemisen. Löytyy parempia kirjoja jotka antavat "jotakin".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Ei kannata tuhlata omaa aikaa sellaiseen josta ei pidä! :)

   Poista
 2. Joko Tarhapäivä on luettu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On, ja hekottelin ääneen! Se oli varsin hauska, oivaltava ja hyvin kirjoitettu! :D

   Poista
 3. Ootko lukenut Linda Olssonin kirjoja? Tykkäsin kovasti... Laulaisin sinulle lempeitä lauluja ja Kaikki hyvä sinussa on omat suosikkini :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niitäpä en olekaan lukenut! Kiitos vihjeestä. Mars kirjakauppaan heti töiden jälkeen :)

   Poista
 4. Minä en ole edes ostanut koko kirjaa - lauantaina olin kahden vaiheilla, kun se oli pokkarihyllyssä tarjouksessa, mutta otinpa sitten 3 dekkaria;) - niistä tiedän, että viihdyn.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En minäkään sitä ostanut. Sain lainaksi, eipä mennyt omat rahat hukkaan. :)

   Poista
 5. 50 shades jäi myös itseltäni kesken, ja kirjasta tuli oikeasti paha olo. Ihmettelin, miksi se on niin suosittu. Tai ehkä paljon puhuttu suosio on vain markkinointikikka.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No minäkin vähän mietin, että johtuukohan tämä nyt vaan tästä hypetyksestä...siis se suosio. No tietääpähän ainakin mihin ei käytä aikaansa.
   Ja oikeasti, jos joku tykkää niin hyvä. Eikös kirjamaailmassa olekin jokaiselle jotaikin! :)

   Poista
 6. Ei se mikään lukuelämys ollut, oikeastaan vähän semmosta hömppää vaan:-) Mutta kirjan puolustukseksi on sanottava, että alun 80-90 sivua oli kuin Sinäminää olisi lukenut-loppua kohden parani! En tosin tiiä mitä niissä kahdessa seuraavassa osassa voi enää tapahtua? (luin vaan ekan;-))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta jotenkin tuntui että sen käännös ei välttämättä ollut ihan onnistunut. Tai sitten se ei vaan iskenyt minuun.
   Hyvä kuitenkin että jotkut tykkää! Kaikille pitää olla mielekästä lukemista :)
   Täytyy tässä mainita, että itse pidän Trueblood-sarjan kirjoista, ja nimenomaan englanniksi. Ja taatusti kaikki ei tykkää niistä! :)

   Poista

Lähetä kommentti